Sânziana Buruiană a luat decizii radicale, în urmă cu câteva luni! Vedeta a ales să plece din România, iar acum locuieşte cu toată familia în Budapesta. Mai mult de atât, blondina s-a angajat la un post de televiziune și încasează bani frumoși. 

În România, Sânziana Buruiană a participat la show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, alături de fiicele ei. Acum, însă, ea a acceptat provocarea de a se muta la Budapesta, pentru un salariu dublu față de ce primea în România.

Sânziana Buruiană s-a mutat din România!

Sânziana Buruiană filmează, în prezent, pentru o emisiune din Budapesta, pentru care este foarte bine plătită. Ea a fost ofertată să prezinte un show în direct. Fiind mulțumită din punct de vedere financiar, Sânziana Buruiană trăiește liniștită la Budapesta și locuiește într-un apartament închiriat.

foto: Instagram

Într-un interviu pentru Click!, vedeta a povestit cum este viaţa în Ungaria şi care sunt planurile sale de viitor. Ea a vorbit și despre o posibilă reîntoarcere în România.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat vedeta pentru Click! 

”Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary”, a mai adăugat ea.

Sânziana Buruiană a mărturisit că-și dorește să se întoarcă de sărbători în România, însă totul depinde de evoluţia pandemiei de COVID-19.

Sânziana Buruiană are două fete

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fiice. La începutul anului 2020, vedeta a şocat pe toată lumea, atunci când a declarat că încă o alăptează pe fiica ei, în vârstă de 5 ani. A doua fetiță a Sânzianei Buruiană, micuța Antonia, este tot alăptată la sân.

„Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!