Află care a fost motivul pentru care Sânziana Buruiană a suferit de depresie.

De-a lungul aparițiilor sale televizate, Sânziana Buruiană a apărut mereu cu zâmbetul pe buze. În ciuda veseliei sale, fosta asistentă tv ascunde o dramă de nedescris.

În urmă cu trei ani de zile, Sânziana Buruiană s-a luptat cu depresia, din cauza durerii pricinuite de moartea tatălui său. Bărbatul a stat timp de trei luni de zile în comă, iar din nefericire, s-a stins din viață. Această mare pierdere pentru Sânziana a venit la scurt timp după ce bunica sa decedase.

„Au venit așa, una după alta..”

Sursa: Social media

„Tata a stat trei luni în comă și mama a avut niște probleme de sănătate. Bunica tocmai murise. Au venit așa, una după alta și nu mai puteam să îmi revin. Multă lume credea că sunt ocupată cu fetița, însă eu, de fapt, eram ocupată cu probleme părinților, care m-au luat pe nepregătite.

Tata a avut o problemă la inimă de care nu a știut și i-a plesnit aorta. L-au băgat în operație, însă a rămas în comă trei luni de zile. S-a semi-trezit din acea comă, dar nu mai era conștient, adică nu cred că s-ar mai fi rezolvat absolut nimic. A mai stat în Terapie Intensivă trei luni și nu s-a mai putut face nimic.” a declarat Sânziana Buruiană

În toată perioada în care tatăl său a fost pe patul de spital, dar și după ce acesta a decedat, Sânziana s-a luptat cu depresia. Ceea ce a făcut-o să nu ajungă la disperare a fost fetița sa, Izabela.

Acum, Sânziana Buruiană s-a vindecat. Nu cu ajutorul unui psiholog așa cum probabil v-ați fi gândit. Rugăciunea și credința în Dumnezeu au scăpat-o pe Sânziana de depresie și deznădejde.

„Toată perioada cu tata în spital, și înainte, și după, am fost în depresie. Și vise urâte, visam și ce se întâmplă acum, războiul acesta. Eu îl visam de atunci. A fost o perioadă foarte ciudată și nu mai vedeam nicio alinare. Singura alinare era doar fetița cea mare cu care făceam toate activitățile și ea îmi dădea așa, putere.a mai spus Sânziana pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.