Sânziana Buruiana trece prin momente grele din cauza fiicei sale! Nu stie cum trebuie sa reactioneze atunci cand se va naste al doilea copil.

Sânziana Buruiană are mari bătăi de cap. Blondina este însărcinată pentru a doua oara si va naste in octombrie. Intre timp, trebuie sa o convinga pe fiica ei cea mare să… mânânce. Sânzi a reintrat in atentia presei mondene atunci cand s-a aflat ca inca isi alapteaza fiica. Asta desi micuta are deja 4 ani. La vremea aceea, Sânziana Buruiană susținea ca nu are nimic impotrivă și că o va alăpta pe cea mica atata timp cat aceasta isi va dori.

Acum vine problema. După ce a aflat ca este insarcinata, Sânziana a fost foarte fericita. Ceea ce o nelinisteste este cum o va face pe fiica ei cea mare sa renunte la laptele matern. Asta in conditiile in care bebelusul ce va veni pe lume trebuie sa fie alaptat. Se pare ca fiica blondinei nu vrea sa renunte a fi alaptata, asta in conditiile in care Sânziana Buruiană a încercat toate variantele. Blondina a recurs chiar si la plasturi pentru a-si dezvata fiica, dar degeaba. Nu a fost cale sa se inteleaga cu ea, oricat i-a explicat ca e deja domnisoara mare.

Desi când încerca sa isi dezvete fiica de laptele matern, Sânziana nu era gravida, acum altfel se pune problema. Mamica are de gand sa fie mai categorica, pentru ca alta solutie nu exista. Sânziana Buruiană se teme că dacă nu va întrerupe acum alăptarea, se va confrunta cu o situatie destul de grea atunci cand va veni pe lume noul membru al familiei. Si unde mai pui că laptele din timpul sarcinii nu este deloc sanatos sa fie consumat de copilă.

Cum se va numi noul membru a familiei Sânzianei?

„M-am gândit foarte mult în această perioadă și chiar mi-aș dori, dacă este băiețel, să poarte numele tatălui meu pe care l-am pierdut anul trecut (n.r. Viorel). Și ar fi ideal, mai ales că eu cred că este un suflet trimis de Sus. Dacă este fetiță, mi-aș dori ca unul dintre nume să fie al bunicii mele pe care o chema Ana Olga. Mai ales că se va naște cam de ziua ei, în acea perioadă. În luna octombrie”, a spus Sânziana Buruiană într-o emisiune tv.

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro