De câteva luni, Sânziana Buruiană și familia acesteia au părăsit România și s-au mutat în Ungaria. Vedeta a primit o ofertă de muncă în Budapesta, pe care a acceptat-o imediat. Se pare că decizia a fost una bună, având în vedere că blondina face bani frumoși în străinătate. Cu ce se ocupă acum Sânziana Buruiană?

Sânziana Buruiană a dat viața din București pe cea din Budapesta și este foarte mulțumită de alegerea făcută. Blondina și familia ei s-au mutat din țară după ce fosta asistentă tv a primit o ofertă de muncă. Se pare că acum, Sânziana Buruiană are propria emisiune, iar câștigurile nu sunt de ignorat.

Mai exact, Sânziana Buruiană este prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping și este cât se poate de mulțumită de noul job. Aceasta lucrează o singură oră pe zi, iar pentru munca ei este remunerată cu o sumă dublă față de cât câștiga în țară.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. (..) Am primit oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat blondina, potrivit click.ro.

Sânziana Buruiană face bani frumoși în străinătate! Unde lucrează blondina și cât încasează pe oră
Instagram

Cum este viața în Budapesta pentru Sânziana Buruiană?

Sânziana Buruiană nu pare să regrete decizia luată. Viața în Budapeste este cât se poate de bună, iar blondina nu pare că intenționează să se întoarcă prea curând în țară. Pe lângă câștigurile mult mai mari, Sânziana Buruiană se bucură și de liniștea și oamenii pe care i-a găsit în Budapesta. Pare că întreaga familie s-a comodat foarte bine, iar viața e puțin mai bună acolo.

 „Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă.

Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. (…) Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a declarat Sânziana Buruiană.