Sânziana Buruiană este din nou însărcinată și le-a povestit totul fanilor ei din mediul online. Nu există bucurie mai mare pentru vedetă. Se pare că vedeta a dat vestea cea mare când nimeni nu se aștepta. Sânziana nu a vrut să mai țină bucuria imensă pe care o are în suflet doar pentru ea. Vedeta nu doar că a le-a mărturisit fanilo că așteaptă din nou un copil, dar le-a vorbit și despre cum se simte.

Reclamă

Vedeta este în culmea fericirii și crede că fiica ei, Iza, va fi cel mai fericit copil din lume. Nici măcar ea nu se aștepta să rămână gravidă, dar s-a întâmplat și este extrem de fericită. Viitoarea mămică a spus că este pregătită, știe exact ce o așteaptă. Mai mult a spus că știe greul cu care vine la pachet noua lor viață. A spus, de asemenea, că știe și împlinirea dincolo de cuvinte, că le-a trăit la cote maxime și este pregătită să le ia din nou de la capăt.

Nu există cuvinte să explice bucuria pe care o simte. Sânziana Buruiană este o femeie împlinită, iar aducerea pe lume a celui de-al doilea copil va fi o binecuvântare pentru ea, pentru soțul ei, dar și pentru cea mică. Iza este o fetiță superbă, care calcă pe urmele ei deja și de care este extrem de mândră.

Reclamă

Ce le-a povestit vedeta fanilor?

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți”,a spus Sânziana Buruiană la început.

„Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capăt. Poate nu din start, recunosc”, a mai spus Sânziana Buruiană.