Sânziana Buruiană a postat prima imagine cu burtica de gravidă, la câteva zile după ce a spus că este din nou însărcinată. Vedeta le-a povestit totul fanilor ei din mediul online. Nu există bucurie mai mare pentru vedetă. Se pare că vedeta a dat vestea cea mare când nimeni nu se aștepta.

Reclamă

Sânziana nu a vrut să mai țină bucuria imensă pe care o are în suflet doar pentru ea. Vedeta nu doar că a le-a mărturisit fanilor că așteaptă din nou un copil, dar le-a vorbit și despre cum se simte. Sânziana este în culmea fericirii și crede că fiica ei, Iza, va fi cel mai fericit copil din lume.

Reclamă

Nici măcar ea nu se aștepta să rămână gravidă, dar s-a întâmplat și este extrem de fericită. Viitoarea mămică a spus că este pregătită, știe exact ce o așteaptă. Mai mult a spus că știe greul cu care vine la pachet noua lor viață. A spus, de asemenea, că știe și împlinirea dincolo de cuvinte, că le-a trăit la cote maxime și este pregătită să le ia din nou de la capăt.

Ce imagine a postat Sânziana Buruiană?

Mai mult de atât, vedeta are planificat totul în detaliu. Știe chiar și ce nume va purta copilul pe care urmează să-l aducă pe lume. Sânziana Buruiană a postat prima imagine cu burtica de graviduță. Este o imagine sexy, așa cum și-a obșinuit fani frumoasa artistă. Admiratorii au înroșit butonul de like și i-au dat zeci de comentarii în care o felicitau.

”Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga. Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit ea în cadrul unei emisiuni TV.