Bianca Pop, ispita de la „Insula Iubirii”, a devenit celebră pe rețelele de socializare, datorită unei replici cu adevărat memorabile. Focoasa brunetă a declarat că nu poate ieși din casă dacă în poșetă nu are 1000 euro.

„Vreau să-mi deschid niște afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie. […] Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetară. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mi îmi intră bani săptămânal, dar nu mă laud.”, a declarat bruneta la un post de televiziune.

Biancăi Pop îi place opulența. În repetate rânduri, aceasta a declarat că a avut noroc la bani, făcând geloase o mulțime de fete cu bijuteriile, hainele și pantofii săi de lux în valoare de mii de euro. Cu toate acestea, bruneta declară, de altfel, că nu a avut același noroc și în dragoste. A suferit multe dezamăgiri în dragoste. Spre exemplu, ultimul său iubit i-a cerut la momentul despărțirii toate cadourile pe care i le făcuse în timp ce relația dintre cei doi era una frumoasă și lucrurile mergeau pe un făgaș normal.

Cu ce declarație a pus pe jar internetul Bianca Pop?

Într-un interviu oferit ziarului CANCAN.RO, Bianca Pop a mărturisit cine este bărbatul ei preferat din lumea mondenă. Ei bine, bruneta nu a stat deloc pe gânduri și l-a ales…pe Adrian Mutu.

„Eu zic că este un bărbat mișto din toate punctele de vedere! Nu am ceva să spun, că nu îmi place? Arată bine. Se îmbracă bine. Este frumos. Ochii frumoși, fața, fizionomia, absolut tot îmi place la Mutu. Chiar aș avea cum să spun că nu îmi place?”, a declarat bomba sexy pentru CANCAN.RO.

Bianca Pop îndrăgostită de Adrian Mutu/ sursă foto: social media
Bianca Pop îndrăgostită de Adrian Mutu/ sursă foto: social media

Nefiind timidă și temătoare de reacția soției lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, când va auzi ceea ce a declarat la adresa soțului său, Bianca Pop a dat cărțile pe față.

„Dintre toți, pe Adrian Mutu l-aș lua de bărbat, dar știu că are o soție frumoasă”, a punctat Bianca Pop în interviul pentru sursa citată.

Pentru o perioadă scurtă de timp, bruneta a dispărut din lumina reflectoarelor.

Așa am simțit. A fost decizia mea să lipsesc de la Tv. […]Aveam nevoie de liniște. […] Nu stau în chirie! Aș dori să terminați cu aceste minciuni. Dacă nu mi-am mai dorit să apar și am refuzat să fac acest lucru nu înseamnă că am dispărut”, a declarat diva sexy pe contul său de Instagram.