Fani din întreaga lume îi simt deja lipsa

Sandra Bullock își pune cariera de actorie în așteptare.

Este ceva de care fiecare fan se teme. Nu vrei să auzi niciodată că există posibilitatea ca actorul sau actrița ta preferată să fi decis să renunțe. Uneori vestea este un zvon, iar uneori este adevărat.

Sandra Bullock se bucură de marele ecran de ani de zile. Descoperirea ei a venit în 1994, când a jucat în filmul de succes Speed cu Keanu Reeves. Cu siguranta unul dintre filmele mele preferate! De la Miss Congeniality, The Blind Side, la Bird Box. Actrița talentată în vârstă de 57 de ani nu a făcut altceva decât să găsească fiecare rol pe care l-a jucat de-a lungul anilor.

Actrița din “Proposal” a atins recent decizia ei de a lua o pauză de pe marele ecran la premiera din Los Angeles a viitorului ei film, The Lost City. Bullock – care este mama fiului Louis, în vârstă de 11 ani, și a fiicei Laila, în vârstă de 8 ani, – a explicat că plănuiește să petreacă mai mult timp cu „bebelușii ei frumoși”.

O să revină

Sandra Bullock se retrage din lumea filmului. De ce suferă actrița
Instagram

„Nu mă retrag. Doar că nu voi petrece timp în fața camerei o vreme”, a spus ea. „Am copii frumoși. Aș prefera să mă uit la ei.”

Bullock a adăugat: „Prefer să mă uit la ei în fiecare zi. Și să-i fac să fie supărați pe mine și enervați și să-și facă amintiri cu ei acum. Nu am spus niciodată că mă retrag. Cu excepția cazului în care, în timp ce sunt cu bebelușii, [Dacă] mă decid să mă retrag, atunci voi face acel anunț”, a continuat ea.

Bullock a spus anterior pentru Entertainment Tonight că se va retrage de la serviciu pentru a acorda prioritate timpului în familie. Deși ea a spus că nu știe încă cât va dura pauza.

„În acest moment, și nu știu cât timp va dura, trebuie să fiu în locul care mă face cea mai fericită”, a spus ea pentru presă. „Îmi iau slujba foarte în serios când sunt la serviciu. Este 24/7. Și vreau doar să fiu 24/7 cu bebelușii și familia mea.”

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.