Tatăl Andreei Bălan nu a dorit să ofere foarte multe detalii din spatele scandalului dintre fiica lui și fostul ei soț.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a făcut primele declarații în legătură cu scandalul dintre fiica lui și George Burcea. Bărbatul a ținut să fie discret, dezvăluind că fiica lui știe ce face și că nu știe prea multe detalii despre acest subiect.

Tatăl Andreei Bălan nu ține legătura cu George Burcea

„Eu nu țin legătura cu George, doar de ziua mea, pe 1 septembrie, toată lumea m-a sunat și mi-a zis la mulți ani, dar, în rest, nu vorbim. Eu vorbesc cu soția mea și cu Andreea. Ea știe cum să-și gestioneze lucrurile și sper că nu este cazul să îi spun eu trebuie să facă și cum să procedeze.

Sursa: Social Media

Din ce știu eu două weekenduri pe lună sunt luate de George acasă. Rămân acolo peste noapte, dorm, le gătește, se joacă cu ele.

Andreea nu prea dorește să îmi dau eu cu părerea ca părinte. De aceea și evit ca să îi dau sfaturi. Nu știu cum să facă, cum este mai bine pentru fete, pentru Andreea, pentru George. Degeaba îmi dau eu cu părerea pentru că mâine citește partea cealaltă… ”, a declarat Săndel Bălan pentru reporterii de la Fanatik.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea. CeLebra artistă vrea custodia exclusivă a micuțelor. FOTO

Ce părere are Andreea Bălan

După declarațiile făcute de George Burcea, artista susține că acesta nu își vede fetițele atât de des precum spune și nu respectă programul de vizită.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de două weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar două ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în două luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț să îi dau fetițele weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în stare de ebrietate). În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a transmis Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.