Săndel Bălan o susține pe fiica sa, Andreea Bălan, din toate punctele de vedere. Acesta este ferm convins că fiica sa va pune mâna pe marele premiu de la „America Express”.

Andreea Bălan este pregătită să-și înfrunte temerile si să pună mâna pe marele premiu de la „America Express”. Ea va forma o echipă alături de buna sa prietenă, Andreea Antonescu. Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a avut o reacție uimitoare în momentul în care a aflat vestea cea mare.

Pentru Andreea Bălan, nu este prima oară când participă la astfel de concursuri. Se pare că vedetei îi place să-și testeze limitele. În trecut, ea a câștigat diferite concursuri alături de Petrișor, unul dintre membrii echipei sale, la diferite concursuri de dans. Așadar, de această dată, „America Express” nu-i va testa numai forța fizică, ci și forța psihică. Tatăl acesteia este foarte sigur pe ea și crede că va pune mâna pe premiul cel mare fără niciun fel de îndoială.

social media

Mesaj neașteptat din partea lui Săndel Bălan, atunci când a aflat că Andreea Bălan va participa la „America Express”

De curând, au fost anunțate vedetele care vor participa la cel de-al cincilea sezon al competiției „America Express”. Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a fost foarte bucuros să audă că fiica sa va participa în această competiție.

Astfel, tatăl Andreei Bălan a oferit mai multe declarații, în ceea ce privește aptitudinile fiicei sale. Potrivit spuselor bărbatului, Andreea Bălan și prietena sa, Andreea Antonescu, au șanse foarte mari să câștige concursul. El este de părere că cele două fete se pot adapta ușor oricărei situații.

„Nu este slabă, e bine proporționată, din punct de vedere al greutății, face și sport, a făcut foarte multe antrenamente în ultima vreme. Or să se descurce cu un dolar pe zi, pentru hrană, transport și cazare, ele se vor orienta și adapta rapid, în teren, Andreea e inventivă, ca mine, mi-a moștenit mintea ageră. Și la țară, când era mică și mergea la bunici, ea inventa tot felul de jocuri, găsea soluții la orice, ca să câștige”, a declarat Săndel Bălan.

Mai mult, Săndel a ținut să-i reamintească Andreei că este o femeie foarte puternică și că va avea grijă de nepoțelele sale cât timp ea este plecată peste hotare.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.