Deși perioada sărbătorilor de iarnă ar trebui să fie despre bucurie, liniște și pace, un grup de constănțeni pare că nu sunt de acord. Aceștia s-au luat la bătaie cu forțele de ordine pentru că li s-a interzis accesul la Târgul de Crăciun.

Un grup de bărbaţi şi femei a provocat un scandal de proporții, vineri seară, în Parcul Arheologic din Constanţa. Acesștia s-au luat la bătaie cu jandarmii pentru că nu li s-a permis accesul la Târgul de Crăciun, fără certificat verde. Cuprinși de spiritul Crăciunului și de dorința de a bea un pahar de vin fiert, oamenii au ignorat regulile și atenționările jandarmilor.

Scandal de proporții în Constanța, la Târgul de Crăciun!

Mai mult, grupul de constănțeni a încercat să intre cu forța la Târgul de Crăciun, așa că au pus la pământ unele dintre gardurile montate de autorități.

„Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urmă cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa. Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Sandal de proporții în Constanța, la Târgul de Crăciun! Oamenii fără certificat verde s-au luat la bătaie cu jandarmii pentru că li s-a interzis accesul
Replica de Constanța

Jandarmii i-au liniști pe scandalagii

În cele din urmă, jandarmii au reușit să îi liniștească pe cei care au provocat întreg scandalul, iar liniștea a fost restabilită.

În acest an, din cauza situației epidemiologice din țară, accesul la Târgurile de Crăciun se face doar pe baza certificatului verde, din motive de siguranță.

„Cu toţii trebuie să înţelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanţa se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulţumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate”, au mai menţionat reprezentanţii administraţiei locale.