Samsung Electronics marchează debutul unei noi ere în tehnologia televizoarelor cu anunțul gamei 2024 de televizoare Neo QLED, MICRO LED, OLED și Lifestyle. Prezentarea a avut loc la Consumer Electronics Show (CES) de la începutul acestui an, anticipând disponibilitatea pe piața locală începând din luna aprilie.

Noile modele de televizoare de la Samsung aduc inovații remarcabile în domeniu, fiind echipate cu tehnologii de ultimă oră bazate pe inteligența artificială. Aceste tehnologii permit televizoarelor să ofere experiențe vizuale personalizate, ajustând automat calitatea imaginii în funcție de conținutul afișat și de condițiile de luminozitate din încăpere.

„Cu AI incorporat, noile noastre televizoare optimizează imaginea automat, în funcție de conținutul vizionat, de lumina din încăpere, ceea ce îi dă timp utilizatorului să se relaxeze urmărind, spre exemplu, filmul preferat fără a fi nevoit să facă setări suplimentare.”, a explicat Bogdan Mariș, Head of Product Management TV la Samsung.