Reclamă
Reclamă

Samsung marchează anul 2024 ca an al Inteligenței Artificiale și aduce tehnologia AI mai aproape de consumatorii români prin lansarea unei game extinse de produse AI, conform viziunii „AI for All”. Compania susține că Inteligența Artificială nu este menită să înlocuiască oamenii, ci să le îmbunătățească viața de zi cu zi.

Samsung a fost prima companie care a introdus funcții AI în telefoanele mobile pentru a eficientiza și stimula creativitatea utilizatorilor. În acest sens, compania a lansat campania „Samsung & AI. Uimitoare separat. Extraordinare împreună”, pentru a ilustra modul în care Inteligența Artificială poate contribui la îmbunătățirea vieții cotidiene a utilizatorilor de aplicații și produse Samsung.

Printre funcțiile AI integrate în produsele Samsung de zi cu zi se numără frigiderele care recomandă rețete în funcție de ingredientele disponibile, precum și mașinile de spălat care pot fi pornite de la distanță, utilizând telefonul mobil. Aceste funcții sunt posibile datorită aplicației SmartThings, care conectează toate produsele Samsung într-un singur hub.

Reclamă

Noua serie de telefoane Galaxy S24 face, de asemenea, un pas înainte în integrarea AI, permițând utilizatorilor să comunice fără bariere de limbaj, traducând în timp real conversațiile telefonice. Alte funcționalități includ Note Assist, care poate formata, traduce, sumariza sau corecta ortografic documentele, generând până la cinci versiuni reformulate și creând automat coperte pentru folderele documentelor stocate.

Pentru pasionații de fotografie, sistemul de operare AI oferă sugestii de editare avansate, cum ar fi eliminarea umbrelor și colorizarea fotografiilor alb-negru. Căutarea inteligentă pe baza fotografiilor devine acum posibilă prin gesturi de selecție intuitive.

Seria Galaxy S24 oferă și garanții de securitate și actualizări ale versiunilor Android pentru șapte ani. Securizarea documentelor și a rețelelor Wi-Fi devine astfel mai accesibilă pentru utilizatori. De asemenea, AI-ul intervine în optimizarea bateriei, analizând comportamentul de consum și oferind sugestii pentru gestionarea culorilor și a luminozității ecranului.

Produsele Samsung cu funcții AI sunt concepute pentru a simplifica și eficientiza activitățile cotidiene, de la gestionarea timpului până la optimizarea rutinelor zilnice. AI-ul integrat devine un partener de încredere, oferind soluții personalizate adaptate nevoilor individuale ale utilizatorilor.

Samsung subliniază și importanța siguranței datelor și a intimității utilizatorilor, asigurând un nivel ridicat de securitate în cazul dispozitivelor și aplicațiilor sale. Misiunea companiei este să încorporeze AI în fiecare produs, divizie și funcție, deschizând noi posibilități pentru o viață mai bună și mai simplă, acasă, la birou sau pe drum.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro