Samsung a reușit să creeze un telefon care pune la zid toți hackerii. Nimeni nu va putea să corupă securitatea datelor cu caracter personal. Orice informație stocată pe telefon va fi bine păstrată. Noul model deosebit va fi dat spre vânzare pe parcursul acestui an.

Reclamă

Noul model al Samsung poartă numele de Galaxy A Quantum. Ultimul termen de „quantum” trimite către modul special de criptare care este cel responsabil de securitatea sporită a telefonului. Se pare că acest tip de criptare este cel mai avansat de piață la ora actuală. Samsung a reușit să se departajeze net de celelalte companii. În perioada în care conținutul și datele sunt foarte des corupte, a reușit să ofere o protecție sporită.

Cum funcționează sistemul Samsung de protecție

Noul telefon Samsung reușește, prin accesarea noii tehnologii de criptare să genereze numere aleatorii. Acesta fiind un mod de a crea mai multe sisteme de protecție. Fiind nevoie de fiecare dată de câte o cheie pentru a se permite accesul. Sunt generate de fiecare dată parole impredictibile.

Clipurile folosite de Samsung sunt foarte elaborate. Se ridică deasupra standardelor mecanismelor din prezent. Acesta a fost dezvoltat de SK Telecom, un operator din Coreea de Sud. Compania susține că o astfel de funcție de criptare este incoruptibilă.

Samsung Galaxy A Quantum este dotat cu un display de 6,7 inci OLED și cu o cameră de selfie de 32 megapixeli. Securizarea este destul de bună, are un scanner de amprentă și alte patru camere pe partea din spate. Una dintre camere este de 64 de MP, o alta de 12 MP ultrawid, a treia de 5 MP macro și un senzor de 5 MP. Este dotat și cu un modem de 5G, vine la pachet cu 8GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Sunt șanse mari ca noul telefon să ajungă pe piața la un preț rezonabil. Noua tehnologie se poate să fie accesibilă și altor companii de telefonie.