Ritmuri de manele au răsunat la festivalul SAGA

Și în acest an Salvatore Ganacci a făcut pe plac publicului din România. Acesta a fost prezent la festivalul SAGA, ce a avut loc weekendu-ul trecut, și a păstrat tradiția, pe Arena Națională auzindu-se ritmuri de manele. DJ-ul a obișnuit publicul cu această abordare, iar momentul a fost așteptat de mulți petrecăreți.

Bucureștiul a fost în weekend-ul ce tocmai a trecut gazda festivalului SAGA. Timp de trei zile petrecăreți din toată țara, dar și din străinătate s-au bucurat de muzica unora dintre cei mai cunoscuți DJ ai lumii. Printre cei care au întreținut atmosfera în cadrul festivalului s-a numărat și Salvatore Gancci. DJ-ul a devenit cunoscut publicului larg din România după ce în cadrul festivalului „Nervesea” a dat play melodiei „Așa sunt zilele mele”, interpretată de Adrian Minune.

Salvatore Ganacci nu și-a dezamăgit fanii nici în acest an, iar momentul lui de pe scena festivalului SAGA a inclus și ritmuri de manele. De această dată, DJ-ul a ales melodia lui Nicolae Guță, „Noi bem, spargem pahare”. La fel ca prima dată, reacția publicului a venit imediat, petrecăreții bucurându-se la auzul manelelor.

@manelogia #manelogia #manele @salvatoreganacci @sagafestival ♬ sunet original – MANELOGIA

Tragedie la SAGA

Distracția de la festivalul SAGA a fost umbrită de o tragedie. Doi tineri și-au pierdut viața, după ce au consuma substanțe interzise. Se pare că mai mulți tineri au ajuns la spital în stare gravă, în urma consumului de substanțe, iar doi dintre ei au decedat.

Un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă a intrat în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță. Ulterior, un al doilea tânăr, care era internat la Terapie Intensivă, la secția de toxicologie a Spitalului Pantelimon, a decedat sâmbătă.

În total, șapte tineri ar fi ajuns vineri seara la spital, dintre care trei în stare gravă. De asemenea, tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la Arena Națională au fost ridicate circa 30 persoane care aveau asupra lor substanțe interzise.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.