Reclamă
Reclamă

Miercuri, jandarmii din Constanța au fost solicitați prin intermediul numărului de urgență 112 să intervină pentru salvarea unei lebede cu pui. Pasărea rămăsese agățată într-un cârlig de pescuit pe lacul din Neptun, având nailonul înfășurat în jurul gâtului.

Apelul a fost dat de un localnic din Neptun, care a observat că lebăda, mama a trei pui, se blocase pe luciul apei. Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că lebăda se prinsese într-un cârlig de pescuit, iar nailonul atașat de cârlig i se înfășurase în jurul gâtului și al corpului, imobilizându-i o aripă și unul dintre picioare.

„Cu ajutorul unui mincioc de pescuit, jandarmii au reușit să captureze lebăda, iar apoi i-au desfăcut nailonul din jurul corpului. Lebăda a fost eliberată și s-a întors alături de cei trei puișori ai săi, care au fost spectatori la intervenția jandarmilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa pe rețelele sociale.

Reclamă

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro