Salma Hayek este chiar și mai bogată decât Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a. Sunday Times a lansat lista Rich 2020 și a dezvăluit că valoarea totală a averii deținută Salma și soțul ei Francois-Henri Pinault.

Reclamă

Actrița s-a clasat pe locul 6

Actrița din Hollywood, originară din Mexic, a făcut o avere jucând în filme precum Desperado, From Dusk Till Dawn și Puss in Boots. Dar căsătoria ei cu afaceristul miliardarul Francois-Henri Pinault, președintele firmei Kering de bunuri de lux, care a ajutat-o să ajungă în top 10 pe lista celor mai bogate femei din lume. Cuplul are o avere de 6,6 miliarde lire sterline.

Nici Regina nu stă prea rău. Majestatea Sa are o avere totală estimată la 350 milioane de lire sterline. Se presupune că valoarea netă a averii reginei Elisabeta include diversele proprietăți în Marea Britanie, precum și toate lucrările de artă neprețuite pe care le deține și bijuteriile Coroanei.

Recent și fiica Salmei, Valentina Paloma a fost inclusă într-un top a celor mai bogați copii din lume și s-a clasat pe locul  6. Din aceeași listă mai fac parte Shiloh Jolie-Pitt și Blue Yvy.  Pe primul loc s-a clasat  Moulay Hassan, prințul coroanei din Maroc.

Cine este Salma Hayek?

Salma Hayek Pinault  s-a născut pe 2 septembrie 1966.  Actriță și producătoare de film mexicană și americană. Și-a început cariera în Mexic, jucând în telenovela Teresa și a jucat în filmul El Callejón de los Milagros. Pentru care a fost nominalizată la un premiu Ariel. În 1991, Hayek s-a mutat la Hollywood și a căpătat roluri în filme precum Desperado , Wild Wild West și Dogma.

Rolul  care a atras atenția asupra ei, a fost în filmul Frida din 2002. Atunci a jucat-o pe pictorița mexicană Frida Kahlo, pentru care a fost nominalizată la cea mai bună actriță pentru premiul Academiei, BAFTA Award, Golden Globe Award și Screen Actors Guild Award.