La ce i-a fost cel mai greu lui Irinel Columbeanu să renunțe.

Care este sacrificiul lui Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor, după divorț. Totul a fost dezvăluit în cel de-al treilea volum autobiografic al fostului milionar. Mărturisirile sale i-au luat pe neașteptate pe foarte mulți fani. 

Irinel Columbeanu a ales să-și dezvăluie relația de dragoste cu Monica Columbeanu, în volumele autobiografice. Cel de-al treilea volum al fostului milionar tratează, printre altele și perioada după divorțul de Monica Gabor. Iată ce a dezvăluit fostul soț al Monicăi Columbeanu.

social media

Ce sacrificiu a făcut Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor, după ce au divorțat

Irinel Columbeanu a ales să-și deschidă sufletul în fața fanilor, prin volumele sale autobiografice. Astfel, cel de-al treilea volum relatează perioada de după divorțul cu Monica Gabor.

Fostul milionar a dezvăluit cum a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale și anume, faptul că a lăsat-o pe fetița sa, Irina, să locuiască în SUA cu Monica Gabor și cu Mr. Pink.

Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii cu mama sa și actualul ei soț, însă nu înainte de a purta o discuție importantă cu cei doi. Mai mult, fostul milionar a povestit în cartea sa că actualul iubit al Monicăi Gabor l-a certat pe acesta.

Irinel Columbeanu a mărturisit că i-a fost foarte greu să accepte ca fiica sa să se mute în America.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.”, a scris Irinel în cel mai nou volum al cărții sale.

În anul 2018, Irinel Columbeanu și-a petrecut vacanța de vară în SUA. Condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare l-au convins pe fostul milionar să o lase pe fetița sa să se mute acolo.

În cadrul unui podcast, Irinel a vorbit despre sacrificiul său.

„Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.”, a afirmat Irinel.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.