Bianca Rus a fost nevoită să treacă prin momente dificile pe vremea când era grasă. În urmă cu mai bine de 10 ani, artista cântărea peste 120 de kg. La vremea respectivă, pentru a putea să apară la tv, ea a recunoscut că ajunsese să se înfometeze. 

Bianca Rus arată fenomenal acum! Este slabă și extrem de sexy, însă fosta concurentă de la „Bravo ai stil! Celebrities” s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus.

Bianca Rus făcea foamea pentru a apărea la tv

Într-un interviu pentru Antena Stars, ea a mărturisit că a fost de multe ori umilită pentru felul în care arăta, motiv pentru care ajunsese să se înfometeze. De fiecare dată când era invitată la tv, ea prefera să nu mănânce timp de o lună, pentru a slăbi puțin.

„Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme”, a dezvăluit vedeta.

foto: instagram

Vedeta era des umilită

După ce ani la rând s-a chinuit cu diverse diete care nu dădeau deloc roade, Bianca Rus a decis să-și taie stomacul în 2018. Interpreta a reușit să dea jos aproximativ 70 de kilograme.

„Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea.

Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu puteam să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou”, a declara vedeta în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.