Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea. Se poate vedea cu ochiul liber cât de degradat este părul artistei

Jurata de la ,,iUmor” nu se poate lăuda cu o podoabă capilară foarte sănătoasă. Din cauza coafurilor dese și a produselor folosite, părul vedetei s-a deteriorat. 

Despre Delia Matache știm cu toții că este o împătimită a călătoriilor și tipului petrecut în natură. Are o mare comunitate de oameni care o urmăresc în online, motiv pentru care vedeta îi ține la curent cu fiecare mișcare pe care o face.

Părul Deliei Matache, vizibil deteriorat. Iată cum arată imaginile

În timpul emisiunilor o vedem cu diverse coafuri, care mai de care mai uimitoare. În realitate însă, imaginile cu părul natural al artistei au arătat cum podoaba capilară a Deliei Matache este deteriorată.

colaj substantial

Delia Matache: ,,Mai citesc comentariile de pe social media”

Artista ne-a obișnuit cu felul ei transparent de a fi. În urmă cu ceva timp, Delia Matache declara în cadrul unui interviu că nu este de acord cu critica din mediul online.

Cântăreața este de părere că expunerea în lumina reflectoarelor și faptul că ești persoană publică, nu oferă nimănui dreptul pentru a critica.

,,De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine. Când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu.

Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu.

social media

Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut.

Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a declarat artista într-un interviu, potrivit adevarul.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!