Oamenii ne surprind pe zi ce trece, din ce în ce mai mult

Erika LaBrie, o femeie americană care are sentimente romantice pentru obiectele neînsuflețite, a dat un sens cu totul nou la “stat pe gard”.

LaBrie, în vârstă de 50 de ani, este un fost pilot și un cruciat al sexualității obiectelor. A fost văzută recent într-un videoclip acum viral, cum se încadrează pe un gard roșu, în timp ce îi lasă pe spectatori să aibă parte de dragostea pe care o experimentează pentru structura cizelată.

O nouă dragoste

Să vezi și să nu crezi! Cum arată femeia care trăiește o poveste de iubire cu un gard. E căsătorită și cu Turnul Eiffel
Captură TV

„Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici. El (gardul) este perfect. Adică aceasta este forma care îmi place atât de mult. Aceste unghiuri? Fabulos.”, a declarat ea.

Cunoscută în mod popular sub numele de Erika Eiffel, femeia se identifică drept obiectum sexual. Un termen care descrie o persoană care este atrasă din punct de vedere romantic sau sexual de obiecte neînsuflețite.

Clipul viral TikTok este un fragment dintr-un documentar TLC despre obiectofilie și o prezintă explicând ceea ce o atrage spre gard în timp ce se simte polițist.

„Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine. Deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor”, spune LaBrie. „Cu siguranță sunt atrasă fizic de acest gard și aș dori să cunosc mai bine acest gard”, adaugă ea.

Legătura lor nu este doar fizică. Deoarece femeia pare chiar să vorbească cu gardul, ajungând până la a-l numi „dulce”. Erika LaBrie a atras atenția mondială în 2007, după ce s-a „căsătorit” cu Turnul Eiffel. În ceea ce a fost descris drept o ceremonie de angajament care a avut loc la Paris, Franța.

Ulterior, femeia și-a schimbat numele de familie în „Eiffel” și îi place să urmeze noul ei nume. Pe parcursul ultimei luni, au ieșit la iveală multe alte relatări despre persoane atrase din punct de vedere romantic sau sexual de obiecte neînsuflețite. Sarah Rodo, din Germania, a vorbit anterior despre relația ei cu un avion, un model Boeing 737 pe care îl numește cu afecțiune Dicki.

Mai recent, povestea unui bărbat care are o relație sexuală cu mașina sa a devenit virală. După ce un videoclip vechi din documentarul “My Strange Addiction”, a reapărut online.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.