Fără doar și poate, Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. La 46 de ani, se laudă cu reușitele pe plan profesional. Acesta s-a remarcat și cu piesele pe care le-a scris pentru alți cântăreți cunoscuți. Dacă alte vedete de la noi se feresc să se deplaseze cu un mijloc de transport în comun, nu același lucru se poate spune și despre Laurențiu Duță. 

Laurențiu Duță circulă cu trenul, alături de oamenii simpli

Laurențiu Duță nu se consideră vreo vedetă și se pare că faima nu i-a schimbat atitudinea. Artistul a împărtășit cu internauții o fotografie în timp ce se deplasa cu trenul. Având în vedere că tot mai multe persoane publice evită să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun și să își cumpere bolizi de lux, artistul pare că a rămas tot modest.

„Cu trenul după mult timp”, a scris Laurențiu Duță în dreptul postării distribuite pe Facebook.

Internauții au rămas surprinși să vadă că artistul se numără printre cei care nu au uitat de unde au plecat și, astfel fițele de vedetă” nu îl caracterizează.

Să vezi și să nu crezi! Cu ce mijloc de transport se deplasează Laurențiu Duță, fără rușine. FOTO
Facebook

Nu este pentru prima dată când Laurențiu Duță își surprinde fanii. În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că nu și-a dorit să plece din orașul natal pentru carieră. Totuși, acesta a recunoscut faptul că ar fi avut mai multe oportunități dacă ar fi plecat din Năvodari.

„Dacă aș fi fost în București, probabil că ar fi fost mai multe oportunități de business în zona asta a mea, de ceea ce fac eu, dar am preferat să fiu acolo mai low profile, așa.

Dacă ai ceva de spus în muzică, poți să spui de la orice distanță. Sunt totuși aproape. E Autostrada Soarelui, în 2 ore și un pic la București”, a mărturisit Laurențiu Duță pentru ego.ro.