Este un adevărat război în declarații în ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși lucrurile păreau că s-au liniști, Silvana Peng – „cuscra” antrenorului de la Craiova- a agitat din nou apele. După ce a atacat-o pe Corina Caciuc, mama Asianei a schimbat taberele și s-a întors împotriva impresarei. Cum a reacționat Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan a avut o nouă reacție după ce Silvana Peng „a întors armele” împotriva sa. Dacă în urmă cu doar câteva zilei mama Asianei Peng o desființa pe noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, acum a schimbat tabăra și a ieșit la atac împotriva Anamariei Prodan.

Mai exact, Silvana Peng a pus semnul egal între Corina Caciuc și impresară, spunând că ambele sunt responsabile de spargerea unei familii. Aceasta a declarat că la fel ca amanta lui Laurențiu Reghecampf a făcut și Anamaria Prodan în urmă cu mulți ani, despărțindu-l pe antrenor de fosta soție.

Vorbele doamnei Peng nu au afectat-o prea mult pe Anamaria Prodan, care a preferat să nu îi acorde prea mare atenție și să se concentreze pe filmările pentru nou reality show, a cărei protagonistă este.

S-au inversat rolurile! Reacția Anamariei Prodan după ce Silvana Peng s-a întors împotriva ei. Vedeta pregătește o nouă lovitură
Instagram

Anamaria Prodan revine

Anamaria Prodan pregătește o nou „lovitură” pentru Laurențiu Reghecampf. Impresara revine pe micile ecrane cu reality show-ul despre viața ei. Însă de această dată marele absent o să fie chiar fostul partener. Impresara preferă să nu mai răspundă acuzațiilor și se concentrează pe proiectele sale.

„Deja filmăm non-stop și oboseala evident este cronică în cazul nostru. Dar se va merita 100%. Curând cel mai iubit reality show din România revine, dar într-o altă formulă”, a scris Anamaria Prodan, în mediul online.