Anamaria Prodan revine pe micile ecrane

Este un adevărat război în declarații în ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși lucrurile păreau că s-au liniști, Silvana Peng – „cuscra” antrenorului de la Craiova- a agitat din nou apele. După ce a atacat-o pe Corina Caciuc, mama Asianei a schimbat taberele și s-a întors împotriva impresarei. Cum a reacționat Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan a avut o nouă reacție după ce Silvana Peng „a întors armele” împotriva sa. Dacă în urmă cu doar câteva zilei mama Asianei Peng o desființa pe noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, acum a schimbat tabăra și a ieșit la atac împotriva Anamariei Prodan.

Mai exact, Silvana Peng a pus semnul egal între Corina Caciuc și impresară, spunând că ambele sunt responsabile de spargerea unei familii. Aceasta a declarat că la fel ca amanta lui Laurențiu Reghecampf a făcut și Anamaria Prodan în urmă cu mulți ani, despărțindu-l pe antrenor de fosta soție.

Vorbele doamnei Peng nu au afectat-o prea mult pe Anamaria Prodan, care a preferat să nu îi acorde prea mare atenție și să se concentreze pe filmările pentru nou reality show, a cărei protagonistă este.

S-au inversat rolurile! Reacția Anamariei Prodan după ce Silvana Peng s-a întors împotriva ei. Vedeta pregătește o nouă lovitură
Instagram

Anamaria Prodan revine

Anamaria Prodan pregătește o nou „lovitură” pentru Laurențiu Reghecampf. Impresara revine pe micile ecrane cu reality show-ul despre viața ei. Însă de această dată marele absent o să fie chiar fostul partener. Impresara preferă să nu mai răspundă acuzațiilor și se concentrează pe proiectele sale.

„Deja filmăm non-stop și oboseala evident este cronică în cazul nostru. Dar se va merita 100%. Curând cel mai iubit reality show din România revine, dar într-o altă formulă”, a scris Anamaria Prodan, în mediul online.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.