S-au încins spiritele între Cristina Șișcanu și Grațiela Duban. Femeile au fost puse în sfârșit față în față, după scandalul de la Survivor România. Discuția a decurs într-un mod civilizat, dar soția lui Andrei Duban nu s-a putut abține. Vedeta a simțit nevoia să-i spună câteva replici dure Cristinei Șișcanu. Este prima dată când cele două concurente se întâlnesc după scandalul izbucnit la Survivor România.

La început, Cristina Șișcanu și Grațiela Duban s-au tratat cu indiferență. Asta până când s-au încins spiritele, pentru că Grațiela Duban a avut ceva de zis. Soția lui Mădălin Ionescu nu a scăpat de replicile tăioase ale Grațielei. Femeia a tăcut un timp, dar apoi a spus tot ce a avut ea pe suflet. Din spusele soției lui Andrei Duban, Cristina Șișcanu este cea care nu a vrut să mai păstreze nicio legătură după ieșirea din competiție. Tocmai de aceea, nu a avut nicio reținere să îi spună tot ce crede despre ea.

Ce și-au spus concurentele?

Grațiela a dezvăluit că indiferent de ce s-a întâmplat, se aștepta ca ea să reacționeze altfel, mai cerebral. Concurenta a făcut referire la declarațiile Cristinei legate de faptul că se atașase de ea. Din păcate, ea nu a simțit această apropiere, nu a considerat-o prietena ei și nu i-a fost teamă să o spună cu voce tare. Mai mult, a spus că nu regretp deciziile pe care le-a luat, pentru că așa a simțit la momentul respectiv.

“Principiile ei de viață au funcționat doar la mine. Pe mine m-a nominalizat pentru că a spus că eram cea mai slabă, dar când a nominalizat-o pe Elena a uitat de principii și a spus că a nominalizat-o din alte considerente, chiar dacă era bună pe traseu”, a spus Cristina Șișcanu, la emisiunea Fan Arena.

“Săptămânile trecute am ascultat un interviu al Cristinei în care spunea că ea se atașase de mine. Eu nu am simțit lucrul ăsta. Eu nu am simțit că ea era apropiată de mine sufletește, nu am simțit că suntem foarte apropiate. Nu-mi pare rău că am procedat așa. Asta am simțit să fac în acel moment.
De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea. Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii. Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el.

Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…) Ea (n.red. – Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan, ne-am întâlnit înainte să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o. Mi s-a părut ciudat ce s-a întâmplat atunci, ea știe, a văzut că am dat declarații pe subiectul ăsta” a spus și Grațiela Duban.