Kylie Jenner și Travis Scott au ales să petreacă anul acesta Ziua Recunoștinței împreună, în ciuda faptului că oficial s-au despărțit.

Vedele au rămas în relații foarte bune, în special datorită faptului că au împreună o fetiță, pe micuța Stormi. Ei au declarat în trecut că prioritatea lor principală este fiica lor, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Travis Scott s-a alăturat familie Kardashian în Palm Springs, unde au sărbătorit împreună Ziua Recunoștinței. Toată familia s-a adunat și din postările lor online a reieșit faptul că s-au distrat de minune.

Totuși, cum rămâne cu Kylie și Travis? Surse apropiate au declarat că cei doi au fost foarte apropiați pe tot parcursul serii. Mai mult, ei au avut gesturi care ar putea indica că o împăcare încă mai este posibilă. Este clar că încă mai au multe de rezolvat, însă fanii încă speră că vor avea șansa să îi vadă din nou împreună.

În urmă cu ceva vreme, pe internet a circulat știrea că Kylie ar fi ieșit la câteva întâniri cu Drake, însă nici unul dintre ei nu a oferit declarații legate de acest subiect. Este cunoscut doar faptul că cei doi sunt prieteni de foarte multă vreme și că nu este prima oară când au petrecut timp împreună.