Acum câteva zile, Brigitte Pastramă a anunța divorțul de soțul ei.

Motivul ar fi fost din cauza faptului că Florin devenise un bărbat violent. Însă, acum se pare că decizia brunetei nu mai este atât de radicală. Au ieșit la iveală indicii care ar demonstra că cei doi s-au împăcat.

Brigitte Pastramă duce o viață amoroasă și destul de… tumultoasă! Recent, Brigitte a mărturisit că se va despărți de soțul ei și nu va mai exista cale de întoarcere. Deși hotărârea de a se depărți de Florin era bătută în cuie, acum se pare că au revenit sentimentele mai bune unul față de celălalt.

social media

S-au împăcat Brigitte și Florin Pastramă?

În ciuda declarațiilor date de către Brigitte, se pare că situația dintre cei doi s-a îmbunătățit. Postările de pe rețelele de socializare sunt dovada vie al acestui lucru.

Mai exact, cei doi au făcut aceeași postare, din care a reieșit că aceștia sunt împreună în același loc. Așadar, acest lucru sugerează faptul că certurile dintre cei doi au luat sfârșit și au decis să se împace.

Brigitte Pastramă a postat pe contul ei personal de Instagram o fotografie cu o scenă dintr-un film. Ulterior, fanii și-au dat seama că Florin a postat o poză cu exact aceeași secvență pe care a postat-o și Brigitte. Așadar, din acest lucru reiese că cei doi urmăreau împreună filmul. Totuși, Brigitte nu a anunțat public faptul că s-a împăcat cu soțul ei.

De asemenea, cei doi încă nu se urmăresc în mediul online. Acest aspect dă de înțeles faptul că Brigitte și Florin încă sunt „în probe” cu relația lor. Mai mult decât atât, se pare că cei doi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună, de pe conturile lor personale de Instagram.

Acum rămâne de văzut faptul dacă Brigitte și soțul ei vor continua căsnicia de trei ani sau dacă vor decide să pună stop relației.