Iată cum arată noul Lamborghini Huracan Sterrato.

După trei videoclipuri teaser, Lamborghini a dezvăluit în sfârșit Huracan Sterato, prezentând designul exterior în întregime.

După mai multe videoclipuri teaser cu Huracan-ul off-roader camuflat, Lamborghini a dezvăluit în sfârșit viitorul Huracan Sterrato printr-o serie de imagini oficiale. Prevăzut a fi ultimul Lambo de acest tip care va fi propulsat de un motor V10 complet aspirat natural, Huracan Sterrato va fi lansat oficial pe 30 noiembrie, la Art Basel din Miami.

Huracan Sterrato se bazează pe conceptul omonim din iunie 2019. Specificațiile sale tehnice exacte vor fi dezvăluite în ziua lansării sale.

Huracan Sterato, aproape de lansare

Sursa: Social media

Detaliile care sunt vizibile sunt în primul rând cât de sus stă Huracan Sterrato, în comparație cu Huracanul standard. Ridicarea gărzii la sol este accentuată și mai mult de pasajele mari ale roților, echipate cu anvelope grase orientate spre șosea, cu tăieturi mai adânci.

Bara de protecție din față a fost, de asemenea, reproiectată cu o protecție împotriva pietrelor, iar o priză de aer rece pe acoperiș ajută la stabilirea acreditării off-road a lui Sterrato. Capota prezintă în plus o bară de lumini LED pentru acea iluminare suplimentară în mijlocul unei păduri întunecate.

Noua vopsea de caroserie kaki este, de asemenea, nouă, iar finisajul satinat este contrastat de accente roșii. Lamborghini nu ne-a oferit încă o imagine a interiorului lui Huracan Sterrato.

Așa cum am menționat anterior, specificațiile tehnice ale lui Huracan Sterrato vor fi dezvăluite în ziua lansării sale, care va acea loc peste fix 14 zile, în ziua de 30 noiembrie. Acesta va fi propulsat de motorul V10  de 5,2 litri, dezvoltat de Lambo, și este posibil să aibă aceeași turație ca și Huracan STO.

Anul viitor, în 2023, Lamborghini urmează să lanseze succesorul lui Aventador și se speculează că acesta va fi disponibil cu un sistem de propulsie hibrid, primul de acest fel. Ulterior, va urma și înlocuirea lui Huracan cu o versiune hibridizată.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.