Survivor România, reality show difuzat în curând pe Kanal D, ne prezintă cei 10 curajoși, necunoscuți publicului larg, care își vor testa forțele fizice și psihice în cel mai bătăios show TV.

Cinci fete și cinci băieți se vor confrunta în jungla Dominicană, în condiții nefirești traiului modern, pentru testarea calităților fizice și nu numai.

Adriana Popescu

O tânără mămică de 29 de ani, fostă handbalistă de performanță, în prezent angajat al unui raion cu articole sportive.

„Am decis să particip la Survivor România pentru fetița mea, Eva. Vreau să înțeleagă că și femeile sunt puternice, nu neaparat fizic, cât mai ales psihic. Vreau să câștig competiția și sper ca telespectatorii care mă vor privi să spună <Da! Femeile pot! O mămică a câștigat Survivor!> Noi, mamele, suntem niște supraviețuitoare„, a declarat Adriana Popescu.

 

Elena Karina Fetica

Este o tânără de 24 de ani din Craiova, pasionată de fitness și mașini, având propriul blog despre industria auto.

„Particip la Survivor România ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred că am atuurile necesare pentru a supraviețui„, declară Elena Karina Fetica despre motivele care o aduc în competiție.

 

 

Emanuela Carmen Huruiala (Ema)

Contabilă din Reșița, 30 de ani, având sportul ca pasiune principală.

„Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor„, explică Emanuela Carmen Huruiala.

 

 

Lilia Crudu (Lola)

Are 32 de ani, originală din Chișinău, stabilită în București, de profesie antrenor personal de fitness, agent de vanzări pentru asigurări de viață și MC, muzica fiind un element indispensabil în viața ei.

„Sunt în această competiție pentru a-mi demostra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povesti copiilor și nepoților mei”, afirmă Lilia

 

 

Claudia Mirela Rostaș

Femeie de serviciu din Cluj, 28 de ani, în timpul liber își oferă serviciile pentru copii orfani făcând voluntariat. A practicat handbal, volei și judo.

„Îmi place experiența Survivor, am urmărit formatul și îmi doresc să văd dacă anii de sport mă vor ajută acolo. Îmi doresc să fiu în Dominicană și să lupt„, spune aceasta.

 

Andrei Ciobanu

Profesor de canto din Bacău, 29 de ani, joacă fotbal săptămânal și a practicat tenis de câmp. Pasiuni: înot, volei, schi.

„Particip la Survivor România ca să trăiesc cea mai tare experiență din viață mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepăşesc, vreau să învăț și să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depășesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!„, spune Andrei Ciobanu.

 

Remus Laurențiu Mihai

Bucureștean de 41 de ani, pilot de elicopter și de avion, detinând propria firmă de evenimente aviatice. Pasionat de parașutism, cascadorii, shodokan și thai shin do.

„Am ales acest gen de concurs pentru că dintotdeauna am urmărit o astfel de provocare, cu oameni din medii diferite, cu caractere care se cunosc cu adevărat atunci când se află în situații limită, dincolo de confortul zilnic. Doar așa te cunoști cu adevărat. Consider că nicio provocare nu este suficient de mare pentru aceia care doresc să-și scrie singuri destinul. Aștept cu nerăbdare să mă cunosc mai bine, atât ca relaționare socială cât și ca abilități. Toți vom descoperi luptătorul din noi, gata să-și provoace și să-și depășească limitele„, spune, plin de încredere, Remus Laurențiu Mihai.

Cristian Marius Ioniță

27 de ani, născut în București, este managerul unui restaurant din Marea Britanie. Pasionat de arte marțiale, kick-boxing și wushu.

„Particip la Survivor România pentru a ieși din zona de confort și pentru a-mi depăși limitele. Am mare încredere în forțele proprii și în echipa mea„, a declarat acesta.

 

 

 

 

Emanuel Neagu

Are 23 de ani, locuiește în București și este dansator profesionist. Marea lui pasiune este dansul dar a încercat și foarte multe sporturi.

„M-am înscris la Survivor România din pasiune pentru sport și pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ și mă descurc în orice situație, afirmă acesta.

 

 

Andi Constantin

21 de ani, atlet de performanță și multiplu campion național la fitness. Pasionat de karate, kick-boxing și kempo. Acesta este și creator de conținut online.

„Am ales să particip la Survivor România pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății„, declară Andi Constantin.

 

 

Distribuie