După ce zilele trecute s-ar fi zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au rupt relația, iată că cei doi apar în public mai fericiți ca niciodată! Zvonurile nu s-au adeverit se pare, pentru că cei doi a fost filmați la o petrecere și sunt destul de apropiați.

În urmă cu numai o zi, fosta prietenă a Biancăi Drăgușanu, Iulia Sălăgean, a dat veste în țară cum că relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi încheiat. Se pare că acest lucru nu este adevărat.

De asemenea, Iulia Sălăgean a mai mărturisit, printre altele, că Bianca Drăgușanu se teme ca nu cumva Gabi Bădălău, actualul său iubit, să dezvolte o relație de iubire cu fosta sa prietenă cea  mai bună. Ipostazele în care au fost surprinși cei doi ce durând sunt dovada faptului că acest declarații sunt false.

Imaginile în care apar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt destul de recente. Așa că o despărțire între ei nu ar fi fost posibil în acest timp extrem de scurt. Cei doi au fost surprinși în cadrul unei petreceri de fițe din capitală. Dansau și se simțeau foarte bine unul în prezența celuilalt.

S-a zvonit că s-au despărțit, însă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt tot împreună! Există dovada / FOTO
Spynews.ro

Iulia Sălăgean, considerată de Bianca Drăgușanu o amenințare?

Recent, Iulia Sălăgean a făcut o serie de dezvăluiri care o demontează pe Bianca Drăgușanu. Cele două foste prietene se află în plin scandal în acest moment. Totul a început după ce mama copilului lui Alex Bodi a postat pe Facebook că Bianca Drăgușanu i-ar fi spart contul de Instagram și, mai mut decât atât, și pe-al lui Gabi Bădălău.

În postarea cu pricina, Iulia Sălăgean i-a aruncat cuvinte grele Biancăi Drăgușanu. Din acest motiv, diva a dat-o în judecată pentru denigrarea imaginii în spațiul public.

„Și ca să aflu pe parcurs că s-a despărțit de Gabi. Odată, la o emisiune ce se dă la miezul nopții, s-a spus că ei i-ar fi frică să nu cumva să mă răzbun eu. Cum ea mi-a stricat mie familia, să îl iau eu pe Gabi. Niște copilărisme din astea, dar nu mă cobor eu la nivelul ăsta. Prin gândirea asta a ei îmi dau seama că s-a despărțit de Gabi și e frică. Dar apropo și contul lui Gabi a fost închis”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.