După spectacolul său extraordinar intitulat „Dan Bălan – Christmas Magic 2024” susținut în Ajunul Crăciunului la Chișinău, Dan Bălan a fost supus la critici și acuzații răutăcioase.

Fanii săi nu contenesc să apară pe rețelele de socializare cu comentarii neplăcute și chiar cu acuzații serioase la adresa artistului.

Există păreri conform cărora Dan Bălan ar fi urcat pe scenă în stare de ebrietate sau consumând substanțe interzise. Alții, însă, consideră că stilul unic și comportamentul excentric al artistului sunt motivul pentru interpretarea neobișnuită.

Dan Bălan, un artist cu prezență rară pe scena din Chișinău, este cunoscut pentru calitatea și originalitatea spectacolelor sale. După o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional pe plan internațional, Dan Bălan a așteptat cu nerăbdare să apară în fața fanilor săi moldoveni.

Artistul nu a dormit deloc în noaptea dinaintea concertului, deoarece s-a implicat în organizarea evenimentului și a verificat personal fiecare detaliu al spectacolului, susțin organizatorii spectacolului. Cu toate acestea, stresul și oboseala dusă la extrem au avut un impact asupra interpretării sale, ceea ce a dus la o reacție neobișnuită a publicului. Cu toate acestea, organizatorii asigură că Dan Bălan este un profesionist adevărat și că nu și-ar dezamăgi niciodată fanii.

În mediul online, reacțiile față de spectacolul lui Dan Bălan nu au fost exclusiv negative. Există mulți fani care își apără idolul și consideră că reacțiile sale neobișnuite sunt parte din personalitatea și stilul său artistic. Pe TikTok, internauții au lăsat comentarii precum „Nu-i adevărat, e felul lui de a fi”, „Dan Bălan este omul imprevizibil, dar este un om extrem de interesant”, și „De s-ar mai naște alții ca el”. De asemenea, influencerii și tiktokerii prezenți la eveniment și-au exprimat susținerea față de Dan Bălan și față de întregul eveniment.

S-a urcat Dan Bălan băut pe scena din Chișinău? Ce spun organizatorii concertului: Nu a dormit deloc!

Organizatorii resping toate acuzațiile și își exprimă mândria pentru colaborarea cu Dan Bălan

Agentul de evenimente RB Agency, organizatorul concertului „Dan Bălan – Christmas Magic”, respinge ferm toate acuzațiile îndreptate împotriva artistului și își exprimă susținerea totală pentru colaborarea cu Dan Bălan. Echipa de organizare a dedicat săptămâni întregi pentru ca evenimentul să fie desăvârșit și sub îndrumarea atentă a artistului.

Ei precizează că Dan Bălan a fost implicat în fiecare aspect al producției, iar stările neobișnuite și interpretarea sa au fost cauzate de oboseală și stresul prelungit. Organizatorii subliniază că reacțiile postate online de către spectatori au fost în general pozitive și că spectacolul a creat o atmosferă magică.