Interesele sunt extrem de mari în ceea ce privește cazul Simonei Halep și nu doar pentru ea ca jucătoare, ci pentru întreaga industrie de suplimente sportive, a declarant fostul său antrenor, Firicel Tomai.

Acesta susține că situația în care se află sportiva noastră nu va avea un sfârșit fericit, iar imaginea ei este deja compromisă, indiferent de cum se va încheia acest caz.

Tomai a subliniat că există o întreagă industrie a suplimentelor sportive care are interese majore în acest caz și că este crucial ca rezultatul final să fie credibil pentru toată lumea. El a adăugat că acești actori nu sunt interesați de noi, de România sau de Simona sau chiar de Mouratoglou, care este o persoană influentă. Ei se protejează pe ei înșiși și imaginea lor, iar deciziile lor trebuie să fie credibile. Orice greșeală sau lipsă de credibilitate ar putea avea consecințe grave pentru ei.

Firicel Tomai: Imaginea Simonei Halep este terminate!

Tomai a menționat că imaginea Simonei este deja afectată în mod semnificativ în acest moment. Indiferent de cum se va încheia această poveste, ea va rămâne cu o urmă neplăcută. Tomai a explicat că atunci când adversarele Simonei din topul jucătoarelor de tenis vor afla despre acest caz, instinctul lor va fi să pună la îndoială performanțele Simonei și să considere că a obținut rezultate superioare prin folosirea unor metode necinstite. Astfel, toate aceste sentimente negative se vor îndrepta spre Simona și va fi extrem de dificil pentru ea să treacă peste această situație și să-și recâștige încrederea și reputația.

S-a terminat totul pentru Simona Halep! Anunț devastator pentru sportivă: E terminată!
Social Media

În ceea ce privește jocurile de culise, Tomai crede că se caută o soluție credibilă pentru ceilalți implicați în această poveste, nu pentru Simona. El consideră că Agenția Mondială Antidoping are un interes puternic în a ieși cu bine și că Simona nu va avea dreptate și nu se va recunoaște vina lor în cazul în care au comis o greșeală. Tomai crede că, prin amânările repetate, se încearcă găsirea unei soluții care să îi scoată pe cei implicați de sub acuzații și să evite orice responsabilitate.

Ce au de gând cei de la Agenția Mondială Antidoping

Tomai a adăugat că, în cel mai pesimist scenariu, se va spune că există o neclaritate, însă această neclaritate va fi pusă pe seama jucătoarei, nu a lor. El a subliniat că faptul că Simona este din România, o țară slab cotată în tenis, influențează modul în care acest caz este tratat și că în țările puternice, unde se organizează marile turnee și de unde provin banii, situația ar fi fost diferită. Aceste țări puternice au o influență majoră asupra organismelor care gestionează cazul Halep.