Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbi la Digi despre oferta primită pentru Florinel Coman.

Oferta a fost făcută de echipa din Premier League, Sheffield. Propunerea nu este scrisă, însă nu s-a oferit suficient pentru Coman, Becali cerând pentru ‘perla’ sa peste 20 de milioane de euro.

Reclamă

„Nu am ofertă scrisă pentu Coman. A fost verbal. Prin intermediari și am spus ‘nu mă interesează, nu discut!’. Mi-au spus să ne întâlnim. Eu vreau 20 de milioane, nu îl dau pe 19,999 milioane de euro. Dacă el joacă la echipa natională, dă două goluri, face 50 de milioane de euro. Dacă el joacă slab cu CFR, îl dau cu 20 de milioane de euro. Lumea e nebună și nu mai ține cont de sume de bani.

Dau pe Mbappe 600 de milioane de euro. Are influență, nu îl motivează. Cu cât pleci pe bani mai mulți, cu atât vei avea salariu mai mare. Vrei să pleci pe 5 milioane și să iei salariu un milion de euro sau vrei să mai stai un an, te vând pe 20 milioane și ai salariul 4 milioane de euro? Pe el îl motivează. Eu am convenție cu el. Când i-am dat împrumut 250.000 să stau linistit. Nu îți scad din salariu decat 5.000, restul îi scad din prime. Iți dau drumul când vreau eu”, a spus Gigi Becali.