Reclamă
Reclamă

Pasionații de astrologie și de zodii au un nou subiect de dezbatere. Până acum, toată lumea știa că există 12 zodii, fiecare cu trăsătura ei predominantă, dar se pare că, mai nou, Zodiacului i-a fost adăugată o a 13-a zodie. Cum se numește și cum își dai seama dacă te-ai născut sub semnul ei. 

Indiferent dacă crezi sau nu că poziția și relația soarelui, lunii, stelelor și planetelor au vreo influență asupra personalității tale, cu siguranță știi foarte bine care este semnul tău astrologic și sub ce zodia te-ai născut. Zodiacul cuprinde 12 constelații și este împărțit în 12 segmente egale.

Sunt semne cu care toți suntem familiari, chiar dacă nu știm ce reprezintă fiecare în parte. De exemplu, dacă ești grijuliu, dar capricios, un astrolog priceput te-ar putea asocia cu zodia Rac, iar dacă ești creativ, dar nehotărât, ai putea fi Leu.

Cu toate acestea, este posibil ca foarte multă lume să nu fi auzit niciodată de Ophiuchus. Acum, întrebarea care se pune este dacă ai vrea să fii născut sub această zodie.

Reclamă
S-a schimbat Zodiacul și a apărut o zodie nouă. Care sunt principalele trăsături care o caracterizează
arhivă presă

Ce este, de fapt, Ophiuchus

Ophiuchus este o constelație mare, iar numele ei înseamnă „purător de șarpe” în limba greacă. Astronomul antic Ptolemeu a inclus Ophiuchus în lista sa de 48 de constelații, o listă care pe care a documentat-o în secolul al II-lea.

Zodiacul astrologic standard nu include Ophiuchus. Cu toate acestea, câțiva astrologi care folosesc o zodie siderală îl consideră a fi al 13-lea semn zodiacal.

S-a schimbat Zodiacul și a apărut o zodie nouă. Care sunt principalele trăsături care o caracterizează
arhivă presă

Pe scurt, zodiacul tropical, sau zodiacul standard bazat pe descoperirile lui Ptolemeu și folosit în lumea occidentală, este legat de diagramele create de Ptolemeu. Ptolemeu a afirmat în mod semnificativ că zodiacul ar trebui să înceapă acolo unde se află soarele la echinocțiul de primăvară.

Unii spun că cei născuți sub această constelație sunt o combinație între Scorpion și Săgetător, ambele fiind constelații cu care Ophiuchus se învecinează. Alții cred că un Ophiuchus este curios, pasional, șiret și însetat de cunoștințe, acestea fiind și principalele caracteristici care definesc această zodie.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro