Zilele trecute, Roxana Nemeș și Călin Hagima și-au unit destinele, iar în urma acestui eveniment au început să apară tot mai multe zvonuri și comentarii nepotrivite despre cei doi îndrăgostiți. Cei mai mulți dintre urmăritorii fostei concurente de Survivivor România sunt de părere că vedeta s-a măritat din interes, nu pentru că l-ar iubit cu adevărat pe cel de lângă ea.

Roxana Nemeș, despre cererea în căsătorie

Ei bine, în declarația de proprietate, soțul Roxanei Nemeș nu apare ca având vreo proprietate pe numele lui, ceea ce anulează toate zvonurile conform cărora frumoasa vedetă l-ar fi luat de soț doar pentru că ar fi fost putred de bogat.

Într-un interviu pe care ea l-a acordat recent, le-a povestit tuturor cum a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață, care știe în mod clar cum să o impresioneze de fiecare dată. În plus, Roxana Nemeș a ținut să mai precizeze și faptul că este adepta lucrurilor mici și că Hagima așa a reușit să îi atragă atenția.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: ”Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?” Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș.