Rocsana Marcu, fostă prezentatoare tv la Antena Stars, a plecat de ceva timp în Marea Britanie. Aceasta este agent imobiliar.

De aproape doi ani, Rocsana Marcu s-a retras din televiziune și din viața publică din România și a decis să se mute alături de cele două fiice ale sale, Mayra și Indira, la Londra. De curând, vedeta a dat detalii despre viața sa din prezent și despre activitatea sa în domeniul imobiliar. 

Rocsanei Marcu îi merge din plin peste hotare! Fosta vedetă de televiziune a decis să renunțe la România și să se mute definitiv la Londra în urmă mai bine de un an, alături de cele două fetițe ale sale. Într-un interviu pentru Prima Tv, Rocsana Marcu a mărturisit că duce o viață de lux în Anglia, acolo unde are mai multe afaceri în imobiliare. Totodată, ea a spus că regretă că nu a renunțat mai devreme la televiziune pentru a deveni femeie de afaceri.

Rocsana Marcu a dat lovitura în imobiliare peste hotare

Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că toți apropiații au descurajat-o când le-a spus că vrea să plece din România pentru a începe o viață nouă. Iată, însă, că totul s-a schimbat radical pentru ea, iar acum are un succes răsunător în domeniul imobiliar.

„Am luat-o de la zero și mă bucur tare mult pentru că mi-am dorit să fac asta. În momentul în care am luat decizia să mă mut aici știam că vreau să mă fac agent imobiliar și să încep totul de la zero. Eu am mai făcut asta și prin țară. Era ușor în România. Mai recomandam pe cineva, mai vindea un vecin casa, mai ajutam pe cineva cu actele.

Toată lumea m-a descurajat. Toți prietenii mi-au spus că nu am nicio șansă. Îmi spuneau: „În Londra nu poți să faci asta pentru că vei fi mâncată din start. Nici nu o să poți ieși pe stradă că te mănâncă. Să vezi în ce fel se vor purta cu tine englezii’.

Când am ajuns în Londra, fetița mea cea mare, Mayra, mi-a spus că are încredere în mine, că o să mă descurc și că o să învăț engleza. Vreau să spun că în primele luni am reușit să vând prima casă. Nu a fost simplu pentru că șase luni am vrut să o fac ca la carte. Să învăț, să îmi dau toate examenele și să fiu agent imobiliar cu acte în regulă”, a dezvăluit Rocsana Marcu pentru emisiunea Exclusiv VIP.

foto: instagram

A făcut doi copii cu doi bărbați diferiți

În urmă cu aproape 10 ani, fosta prezentatoare tv a renunţat la relaţia cu fiul fostului primar de Giurgiu, Ştefan Adrian Iliescu, după acesta i-a spus să facă avort cu prima fetiță, Mayra. Tatăl celei de-a doua fetiţe, Indira, este avocatul Florin Moldoveanu.

„Îl iubeam cu toate mesele de ruletă. Îi plăcea să joace foarte mult. Îl sunam şi îl întrebam unde este, iar el îmi spunea că este acasă, în pat. Când sunam la sală, fata de acolo îmi spunea că joacă şi că este nervos că pierde. Eu boceam acasă că iar m-a minţit…

Când am rămas însărcinată, el şi-a dorit foarte mult. Mi-a spus că vrea să fie băiat. În momentul în care a văzut la ecograf că e fată, totul s-a schimbat. I-am trimis un mesaj urât şi îmi pare rău că eu nu vorbesc aşa. «Trimite-o pe mă-ta să facă avort!», i-am scris şi de atunci nu am mai vorbit. M-am dus când aveam trei luni la medicul meu şi i-am spus că vreau să fac avort.

Doctorul a încercat să mă oprească şi să-mi spună că este târziu. I-am explicat că nu pot păstra copilul pentru că m-am despărţit. Îmi aduc aminte că am rămas cu femeia care îmi făcea curăţenie şi toată noaptea am plâns şi am fumat. La un moment dat spre dimineaţă, când aşteptam să se facă ora să plec la spital, am adormit pentru câteva minute.

Am aţipit şi am văzut o fetiţă care mi-a spus «mami, nu mă omorî că o să fii foarte mândră de mine!». Atunci, m-am urcat în maşină şi m-am dus la Elias. Mi s-a spus să iau halat şi să intru în salon. Apoi, am intrat în sală. Zâmbeam şi lacrimile în curgeau continuu. I-am spus medicului că nu pot să fac avort. El m-a luat de cap şi m-a pupat. Nu m-am mai văzut cu el de când eram însărcinată. Şi fata are 9 ani şi nu a văzut-o niciodată!”, mărturisea Rocsana Marcu la Antena 1, cu ceva timp în urmă.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.