Abia ce a avut parte de un incident neplăcut, a doua zi s-a prezentat din motive neștiute, la spital

Fanii Iuliei Sălăgean au intrat în panică după ce au văzut o fotografie cu aceasta pe patul de spital. Cu toate că, totul părea să fie roz, în urmă cu câteva ore, blondina s-a pozat cu o branulă la mână, în spital. Deocamdată, ea nu a oferit prea multe informații despre starea sa de sănătate.  

Ce s-a întâmplat cu fosta lui Alex Bodi

Înainte de postarea cu pricina pe Instagram, în jurul orei șase dimineața, Iulia Sălăgean a făcut o altă postare. Ea s-a fotografiat în stilul caracteristic, zâmbitoare, și nimic nu părea să o îngrijoreze sau să îi dea bătăi de cap. Deocamdată, nu se știe dacă Iulia se confruntă cu probleme de sănătate sau dacă nu cumva se pregătește de o operație estetică.

Totuși, fanii fostei partenere a lui Alex Bodi stau cu sufletul la gură, din moment ce blondina a ajuns pe mâinile medicilor încă de la primele ore ale dimineții. Cel mai probabil, aceasta va comunica în curând ce i s-a întâmplat.

S-a fotografiat pe patul de spital. Fosta soție a unui celebru afacerist a suferit o accidentare dureroasă
Instagram

Accidentare dureroasă

Un motiv pentru care Iulia Sălăgean s-a prezentat la spital atât de devreme, ar putea avea legătură cu accidentarea de care a avut parte chiar ieri. Aceasta le-a povestit fanilor că ieri după-amiază s-a ars în zona pieptului. Blondina a explicat că nu a mușcat-o și nici nu a lovit-o nimeni.

„Această arsură drăguță s-a produs în urma faptului că mi-a căzut ondulatorul din mână direct pe piept. Eu eram dezbrăcată și s-a întâmplat una ca asta. Că m-ați întrebat ce-am pățit. N-am pățit nimic, m-am ars singură”, a declarat fosta parteneră a lui Alex Bodi în mediul online.

Iulia și Alex Bodi au avut o relație tumultoasă în trecut, cei doi au o fetiță împreună o fetiță. Cu toate că nu s-au înțeles, foștii soți au acum o relație de prietenie. Ei încearcă să își facă datoria de părinți pentru ca micuța lor să îi simtă mereu aproape.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii