S-a format deja primul cuplu de la „Survivor”?!. Tensiunile faptului că nu au câștigat nici acum o proba nu au dispărut între Faimoși nici în a doua săptămână. Laura Giurcanu și TJ Miles au reușit să atragă atenția tuturor, dar în special cea a celebrei Andreea Tonciu. 

După ce au pierdut toate cele trei probe la rând, în tabăra Faimoșilor au început să apară și primele bisericuțe. Laura Giurcanu și TJ Miles de la „Survivor” sunt din ce în ce mai apropiați, iar acest lucru le-a ridicat semne de întrebare Andreei Tonciu și Otiliei Bilionera.

S-a format deja primul cuplu de la „Survivor”?!. Andreea Tonciu este revoltată: „Eu ca femeie nu aș putea…”

După ce au observat că TJ Miles și Laura Giurcanu stau ore întregi în apă, Andreea Tonciu s-a gândit imediat că cei doi ar forma deja primul cuplu de la „Survivor”. Totuși, ideile nu au fost împărțite și de ceilalți coechipieri.

„Din moment ce eu am acasă bărbat sau soț, nu mi-aș permite ca femeie să stau cu un alt bărbat trei ore în apă. Fiecare e liber să facă ce vrea. Dacă spun ceva, nu înseamnă că sunt o fire certăreață”, a spus Andreea Tonciu, duminică la ProTV.

S-a format deja primul cuplu de la „Survivor”?!. Andreea Tonciu este revoltată: „Eu ca femeie nu aș putea...”
ProTV

Auzind aceste vorbe, Laura Giurcanu a reacționat imediat la insinuările potrivit cărora ea și TJ Miles ar forma primul cuplu de la „Survivor”, ea a reacționat imediat.

„Nu știi nimic despre iubirea mea. Contextul meu e contextul meu. Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, cu cine vreau eu, cât timp vreau eu. Nu ar trebui să fie problema ta sau a Otiliei, a nimănui”,i-a spus Laura Giurcanu Andreei Tonciu.

S-a format deja primul cuplu de la „Survivor”?!. Andreea Tonciu este revoltată: „Eu ca femeie nu aș putea...”
ProTV

Și Otilia Bilionera a observat apropierea

Andreea Tonciu nu a fost singura care a observat că Laura Giurcanu și TJ ar putea forma un cuplu la Survivor. Otilia Bilionera și-a spus și ea la testimoniale părerea despre acest subiect.

„Au dispărut în pădure. Apoi, au stat cam mult în apă”, a spus Otilia la testimoniale, precizând că nu vrea să fie răutăcioasă cu cei doi colegi ai ei de echipă.