Târgul de Crăciun din București: Program, atracții și Campionatul Mondial

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja s-a instaurat în Capitală, unde a fost deschis Târgul de Crăciun. Doritorii au putut să arunce o privire încă din acest weekend și se vor putea bucura de toate atracțiile până în data de 26 decembrie. În acest an pe lângă atmosfera clasică a sărbătorilor de iarnă se vor strecura și câteva momente dedicate iubitorilor de fotbal, care nu vor să rateze nici un momet din Campionatul Mondial.

În acest an, Târgul de Crăciun din Capitală a fost organizat în Piața Constituției. Totul a fost aranjat, iar primii vizitatori deja au pășit în atmosfera de sărbătoare. Ca în fiecare an aceștia s-au putut bucura de o mulțime de atracții. Sunt prezente și în acest an peste 70 de căsuțe de lemn, în care comercianții deja și-au expus produsele. De asemenea, vizitatorii se pot bucura și de o multitudine de preparate delicioase, specifice sezonului.

Mai mult, la Târgul de Crăciun cei mici sunt întâmpinați de Moș Crăciun și spiridușii săi. Aceștia sunt așteptați în Căsuța lui Moș Crăciun, unde pot sta de vorbă cu acesta și își pot spune toate dorințele. În plus, vizitatorii se vor bucura și de un patinoar, dar și de o roată panoramică.

Cei care au de gând să viziteze Târgul de Crăciun în acest an trebuie să știe că o să fie deschis până în data de 26 decembrie. Programul este zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00. Iar sâmbăta și duminica între orele 10:00-23:00. Accesul vizitatorilor este gratuit.

S-a deschis Târgul de Crăciun din Capitală! Atmosferă de sărbătoare și surprize pentru iubitorii de fotbal
Social media

Campionatul Mondial la Târgul de Crăciun

Pe lângă toate atracțiile ce se găsesc în fiecare an la Târgul de Crăciun, de această dată vizitatorii, mai ales cei pasionați de fotbal, o să aibă parte de o surpriză. Având în vedere că în această perioadă se desfășoară Campionatul Mondial, cei interesați vor putea urmării meciurile chiar la Târgul de Crăciun.

Mai exact, primarul Capitalei a anunțat că în cadrul Târgului au fost montate ecrane uriașe, pe care se va transmite fiecare meci din Campionat. De asemenea, o să fie proiectate și interviuri speciale și scene din vestiare.

„Atracția Târgului, roata panoramică uriașă, a fost deja montată, căsuțele pentru meșteri, artizani și pentru bucătarii de mâncare tradițională sunt frumos decorate cu crenguțe de brad, iar scena și patinoarul sunt aproape gata. Căsuțele din turtă dulce, soldățeii și renii cu siguranță îi vor încânta pe copii.

Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaș pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor.”, a transmis Nicușor Dan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.