S-a dat alerta! Un bărbat a fost împuşcat în Botoşani

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Botoşani a fost internat de urgenţă la Spital după ce a fost împuşcat în umăr. Aceta se afla la marginea pădurii, îmrpeună cu un prieten, iar atunci când a fost împuşcat a fost în mare pericol de moarte.
Nefericitul eveniment a avut loc chiar în această seară. La faţa locului s-au prezentat de urgenţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au fost sesizaţi prin apel la 112.

Un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă al SMURD a intervenit imediat, urmat de o echipă operativă a Inspectoratului de Poliție Botoșani.

„În această seară, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani ar fi fost împușcat în zona umărului. Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se află pe un teren limitrof, lângă o zonă împădurită din localitatea Oneaga, comună Curtești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, Maria Carp.

 

Lasă un răspuns

Tăriceanu şochează cu informaţii depre alegerile de anul acesta! „este doar o apăsare de trăgaci”

Cutremur PUTERNIC în România, resimţit şi în Capitală!. Ce magnitudine a avut seismul

Back to Top