S-a confirmat! A ieşit la iveală modul în avionul cu 180 de pasageri care s-a prăbuşit în Teheran

Autorităţile oficiale canadiene au concluzionat că avionul Boeing 737-800 care s-a prăbuşit zilele trecute, s-a prăbuşit din cauza faptului că a fost lovit de o rachetă iraniană.

Canadienii spun că au dovezi, însă Iranul neagă astfel de presupuneri.

Oficialii cred că a fost vorba de un accident din partea Teheranului.

„Probabil din greșeală”, avionul ucrainean a fost „doborât de o rachetă iraniană sol-aer”, a declarat premierul canadian Justin Trudeau, citând mai multe surse ale serviciilor de informații, inclusiv cele canadiene.

„Avem informații din surse multiple, mai cu seamă ale aliaților noștri și ale propriilor  noastre servicii”, a declarat Trudeau.

Şi Trump a declarat că au existat erori şi că are anumite presupuneri în acest sens.

„Este posibil ca cineva să fi făcut o eroare… Nu știu”, a declarat Trump.

O înregistrate video făcută de un trecător, verificată și publicată de New York Times, arată în orice caz o rachetă lovind un avion în plină noapte.

https://www.nytimes.com/video/world/middleeast/100000006911815/iran-plane-missile.html?action=click&gtype=vhs&version=vhs-heading&module=vhs&region=title-area&cview=true&t=2

Oficialii din Iran au anunțat că nu predea să predea cutiile negre ale avionului companiei Boeing sau unor organe de anchetă internaționale. Autoritățile de la Teheran susțin că una dintre cutii a suferit stricăciuni.

 

Lasă un răspuns

Astăzi va avea loc cea mai spectaculoasă eclipsă de lună! Iată la ce oră începe

Foto incendiare! Cum a fost Andreea Marin surprinsă în Bali