Celebrul jucătorul de fotbal va ajunge la Al-Nassr, pe un contract de 200 de milioane de euro pe sezon

S-a aflat unde va juca legenda Cristiano Ronaldo, după ce a plecat de la Manchester United. Jucătorul ajunge în Arabia Saudită, unde va primi un salariu de sute de milioane de euro.

Anunțul mult așteptat în ceea ce privește viitorul lui Ronaldo a fost făcut luni de publicația Marca. Conform surselor jurnaliștilor spanioli, celebrul jucătorul de fotbal va ajunge la Al-Nassr.

Negocierile cu noua sa echipă au decurs foarte bine din informațiile disponibile până acum, iar pentru următorii 2 ani și jumătate Cristiano Ronaldo va primi o mică avere. Este vorba de un contract de 200 de milioane de euro pe sezon, ce include atât salariul, cât şi sponsorizare.

Dar în ciuda banilor, mulți consideră că decizia reprezintă o retrogradare pentru fotbalist, care va juca de anul viitor în prima ligă a Arabiei Saudite. Acest lucru ar însemna că până în 2023, când va fi liber de contract din nou, el se retrage definitiv din sfera fotbalului de mare performanță.

Te gândești și la bani pe finalul carierei! Probabil că și-a făcut socotelile (n.n. râde). Am zis de anul trecut că nu mai rezistă la nivel înalt, dar n-am fost băgat în seamă (n.n. râde). Și-a atins obiectivul și în Qatar, după ce a marcat la cinci Campionate Mondiale consecutive. Acolo, la Al-Nassr, va fi o super vedetă, iar echipa se va construi cu siguranță în jurul lui!, a declarat Marius Niculae, pentru ProSport.

Despărțirea jucătorului de Manchester United, unde juca din august 2021, a fost anunțată în mod oficial la sfârșitul lunii noiembrie.

Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United de comun acord cu clubul, cu efect imediat., a anunțat United.

Cristiano Ronaldo s-a simțit trădat de Manchester United

Ulterior, jucătorul a explicat motivele din spatele acestei decizii. De vină ar fi fost atât patronii echipei, pe care i-a acuzat că nu le pasă suficient de jucători, cât și tehnicianul Erik ten Hag, pe care l-a acuzat de trădare. Ruptura s-ar fi produs în luna aprilie a acestui an, după ce fotbalistul a trecut prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit la naștere. Atunci, nu ar fi avut parte deloc de compasiune din partea conducerii United.

Share.