Mulți ruși nu sunt de acord cu invadarea Ucrainei de către țara în care locuiesc. Acest conflict dintre cele două țări a împărțit locuitorii Rusiei în două categorii.

De când președintele Rusiei s-a decis să atace Ucraina și să pornească un război extrem de sângeros, rușii s-au împărțit în două categorii. Sunt cei care sunt de acord și îl susțin pe Putin și cei care sunt total împotriva acestei decizii.

Printre persoanele care nu sunt de acord absolut deloc cu decizia lui Putin se află și oligarhul rus Mihail Hodorkovski. Mai mult, acesta era apropiat în trecut de Vladimir Putin, însă relația celor doi s-a răcit cu timpul. Între timp, Hodorkovski s-a mutat la Londra, iar acum este un opozant înrăit al președintelui rus.

Ce îl sperie pe Vladimir Putin

Într-un interviu pentru France 24, Mihail Hodorokvski a vorbit despre Vladimir Putin. El a declarat că președintele Rusiei ar vrea să stea la putere toată viața. Totuși, în opinia lui, invadarea Ucrainei i-a distrus planul lui Putin. Fostul amic al președintelui rus este convins că în viitorul apropiat Vladimir Putin va fi dat jos din fruntea Rusiei.

 „Este o sinucidere. Nu poate câştiga în Ucraina, chiar dacă ruşii iau Kiev şi Harkov. Acest lucru îi grăbeşte sfârşitul. Regimul se va descompune. Nu va fi rapid, vorbim de un sau doi ani. Nu este nebun complet. Îi este frică să nu fie ucis. Dar nu este nebun din punct de vedere clinic. El credea că va fi primit în Ucraina cu flori. Nu se aştepta la asta”, a spus fostul oligarh rus Mihail Hodorkovski.

S-a aflat totul! Sfârșitul lui Vladimir Putin este aproape. Dezvăluirea momentului: Îi este frică să...
Pixabay

A 17-a zi de război în Ucraina

Este a 17-a zi de război în Ucraina. Rușii atacă mașini în care sunt transportați civili, deși la început spuneau că nu vor face acest lucru. În continuare Ucraina rezistă acestui măcel. Totul a început în dimineața zilei de 24 februarie, atunci când Vladimir Putin a ordonat atacul asupra Ucrainei.

Între timp, multe țări din Europa au decis să îi ajute pe ucraineni. Multe au trimis echipamente militare, altele au acordat ajutor celor care au fugit din calea războiului. Toate țările care au făcut aceste lucruri pentru Ucraina au fost luate în vizor de către Vladimir Putin.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.