Gina Pistol are mulți fani, dar sunt și persoane care nu o apreciază.

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul de la noi. Acum, vedeta este împreună cu Smiley și au o fetiță, dar, înainte de asta, istoricul amoros al Ginei era destul de controversat. Pe lista ei principală s-au aflat fotbaliștii, unii dintre ei fiind chiar din echipa lui Gigi Becali.

Gina Pistol nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților. Vedeta a avut mereu la activ relații cu persoane cunoscute și fiecare dintre ele a contribuit la formarea ei de azi. Din păcate, niciuna nu a avut un final fericit, dar Gina nu regretă nicio decizie luată. Prezentatoarea știe că fiecare etapă din viața ei a avut un rol decisiv și le este recunoscătoare tuturor.

Poate una dintre cele mai cunoscute relații pe care le-a avut Gina Pistol a fost cea cu Mihai Răduț. Cei doi au avut o iubire cu năbădăi, iar cei din anturajul fotbalistului au observat schimbări notabile în comportamentul lui. Multe persoane din anturajul lui Răduț au ajuns la concluzia că Gina îl influența negativ și îl sfătuiau să se despartă de vedetă.

S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali nu a avut-o niciodată la suflet pe Gina Pistol. „Îi mănâncă toți banii”
Instagram

Gina Pistol nu era potrivită pentru Mihai Răduț?!

Printre persoanele care nu o apreciau deloc pe Gina Pistol în preajma fotbalistului se afla și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu a verbalizat niciodată nemulțumirile față de Gina în public, dar anumite persoane din anturajul lui l-au auzit de multe ori vorbind despre asta. Replicile au ajuns și la urechile lui Mihai Răduț, dar susține că nu s-a despărțit de Gina din cauza acestor discuții.

„Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. <<Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!>>

Se spunea <<Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!>>. Nu știu cine spunea, doar aflam ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a declarat Mihai Răduț, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.