Prietena regretatei artiste a povestit detaliat cum au decurs ultimele momente din viață. Iată ce a făcut Simona Săndulescu cu doar câteva ore înainte de a se sinucide

Sâmbăta trecut cunoscuta artistă Simona Săndulescu a decis să își pună capăt zileleor. Înainte de a recurge la gestul șocant, a postat un mesaj pe Facebook prin care și-a anunțat moartea. 

Motivul pentru care a recurs la această acțiune a fost din cauza unei iubirii neîmplinite. La doar două zile de la moartea sa, prietena ei Roxana a făcut noi declarații. Potrivit informațiilor oferite de ea, de două ori și-a anulat programarea la salon.

Prietena Simonei Săndulescu, dezvăluiri cutremurătoare

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Roxana a povestit cum prietena sa și-a anulat de două ori programarea pe care o avea la salon.

,,În ziua în care s-a întâmplat incidentul de două ori și-a anulat programarea la salon. Prima o avea la ora 12, a anulat-o și a zis că vine la ora 15.

După a anulat și a zis că vine mâine, că are un eveniment important și trebuie să fie

arhivă

aranjată.”, a declarat prietena Simonei Săndulescu, Roxana, în cadrul unei emisiuni TV.

Iată care a fost adevărul despre relația artistei cu fostul partener

După cum reiese din mesajul de adio, motivul ar fi fost iubirea neîmpărtășită. Iată ce urma să facă aceasta

,,Ei erau despărțiți de ceva timp, după ziua ei de naștere a venit la noi la salon și a discutat despre persoana respectivă, spunea că ea încă îl iubește. El a sunat-o, urmau să se întâlnească, iar el i-a dat un răspuns nu tocmai potrivit, din câte am înțeles de la colegii mei, că într-adevăr urmau să se întâlnească, dar fără complicații.

Căsătorit știu că nu era, ei au avut o relație destul de frumoasă, nouă ne povestea Simona, au mers la petreceri împreună. Nu pot să o numesc neapărat depresie, dar într-adevăr avea o perioadă când se tot întorcea la trecut.”, a mai spus prietena Simonei, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!