Află care sunt motivele ce au dus la separare.

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au fost căsătoriți în anul 2009. Mariajul acestora nu a durat foarte mult, căci, un an mai târziu, cei doi s-au despărțit. La acel moment, toată lumea s-a întrebat care au fost cauzele ce au dus la despărțirea dintre cei doi.

Se pare că lui Liviu Vârciu nu i-ar fi convenit că partenera sa ar fi avut mai mulți bărbați după ce au fost despărțiți întâia oară.

Apropiați de-ai lui Liviu Vârciu: „Noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate”

Sursa: Social media

„Încă de când s-au împăcat, noi l-am întrebat pe Liviu dacă i-a trecut supărarea, deoarece Adelina a încercat să-și refacă viața, iar el ne-a spus că va încerca. Nu a putut însă trece peste faptul că ea a avut și alți iubiți după ce s-au despărțit prima oară, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Așa suntem noi, bărbații.” a mărturisit o persoană din anturajul lui Liviu Vârciu.

Pe de altă parte, Adelina Pestrițu are propria sa versiune. Nu foarte multă lume știe, însă, Adelina a fost însărcinată în timpul relației cu prezentatorul de televiziune. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina, iar acesta a fost un moment foarte greu pentru cei doi. A fost într-atât de greu încât, se pare, și-au spus „adio” pentru totdeauna.

Adelina recunoaște că acea perioadă a vieții sale și-a pus amprenta asupra sa într-un mod negativ. Seară de seară visa că are un copil în brațe.

„M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”, a mărturisit ea.

Anii au trecut și, atât Adelina Pestrițu, cât și Liviu Vârciu și-au refăcut viața. Între timp, aceștia au devenit părinți și se bucură de familiile pe care au reușit să și le formeze. Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, iar Liviu Vârciu este într-o relație cu Anda Călin.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.