Sore Mihalache are o relație de peste 6 ani de zile cu un bărbat pe care îl iubește atât de mult, încât îl ține numai pentru ea din toate punctele de vedere. Astfel că fanii ei nici nu știu cum arată sau cine este bărbatul alături de care Sore trăiește.

Cei doi au împreună o fetiță, care în schimb apare mai mereu pe rețelele sociale împreună cu mama ei, care este extrem de mândră de fiica ei. Iar de când stau în izolare, petrec mai mult timp una cu cealalta, iar acesta nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru Sore. Artista este un om împlinit, pentru că are tot ce își dorește în clipa de față.

Sore este sinceră mereu cu fanii ei, dar preferă ca viața ei privată să fie departe de ochii curioșilor, pentru că după părerea ei este cel mai bine așa. Fanii nu au ezitat să o întrebe pe cântăreață cum arată partenerul ei de viață, iar răspunsul din partea ei a venit imediat. „Arată perfect pentru mine.”, i-a răspuns fanului curios de pe Insgram.

Sore a postat o imagine în care apare alături de partenerul ei de viață, dar i-a acoperit fața. „O dată pe an pun o poză cu el 🙂 De ziua lui. În rest, intimitatea este cheia”, a scris Sore în dreptul fotografiei.

Sore și Mircea, iubitul și tatăl fiicei sale sunt împreună de șase ani și s-au logodit în urmă cu patru ani, dar nu s-au căstorit încă oficial. Vedeta a vorbit un interviu pe îndelete despre acest subiect și a explicat de ce încă nu au făcut acest pas, deși relația lor este una de durată.

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani.”, a declarat Sore.