Înotătorul se poate lăuda cu o parteneră superbă

Nu mai este un secret cine este susținătoarea devotată a lui David Popovici. Campionul mondial la înot a reușit să doboare recordurile la natație, iar acum este pregătit să dea lovitura și pe plan amoros.

Cine l-a cucerit iremediabil pe tânărul campion

David Popovici a preferat să rămână discret pe plan personal. Prin urmare, el a reușit mult timp să o țină departe de ochii curioșilor pe cea care îl susține necondiționat. Însă, partenera de viață a campionului este destul de cunoscută pe rețelele sociale.

Taisia Nițuleasa este iubita lui David Popovici. Tânăra adună sute de like-uri, pe pagina personală de Instagram. Ea deține fotografii cu diferite tipuri de machiaje, așadar ne dăm seama că iubita înotătorului este make-up artist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de taisianituleasa (@taisianituleasa)

Cum a reacționat partenera lui David Popovici, după ce a devenit cel mai rapid înotător

David Popovici a reușit să ajungă la inimile tuturor, asta după ce sportivul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Alături de David Popovici s-a mai bucurat și prietena lui, care a reacționat imediat pe rețelele sociale.

Taisia, tânăra care îi este mereu alături, de aproape doi ani de zile, a fost cea care a reacționat repede pe contul său de Instagram. Adolescenta a publicat o fotografie cu David Popovici, acolo unde erau trecute datele probei în urma căreia campionul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Iubita lui a fost cea care a scris pe imagine mesajul: „Um…UMMMMM„.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii