Cine este iubita lui David Popovici.

David Popovici a devenit campion mondial la natație la doar 17 ani. Însă, s-a aflat faptul că o duce foarte bine pe plan sentimental. Se pare că sportivul se iubeșe cu o tânără de aceeași vârstă cu el. Iată cine este aceasta și cum arată iubita lui David Popovici.

David Popovici a reușit senzaționala performanță la Campionatele Mondiale de natație din Budapesta. La doar cei 17 ani ai săi, sportivul a reușit să pună mâna pe două medalii de aur, depășindu-și propriile recorduri. Doar o singură dată în istoria Campionatelor Mondiale un sportiv câștigase ambele probe de 100 și 200 de metri.

În cele din urmă, s-a aflat și cu cine se iubește îndrăgitul sportiv. Iată cum arată aceasta.

social media

Cine este iubita lui David Popovici

Acum s-a aflat că sportivul are succes nu numai pe plan profesional, ci și pe plan personal. Așadar, sportivul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Melissa, o tânără în vârstă de 17 ani. Iubita acestuia este dansatoare și urmează cursurile Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc” din București.

David se mândrește mai mereu cu iubita sa pe rețelele de socializare, însă este foarte discret atunci când vine vorba despre relația lor. Mai mult, se pare că Melissa este pasionată de make-up și dansuri.

Câți bani va primi David Popovici din partea Guvernului

David Popovici s-a întors acasă cu două medalii de aur. Una a fost la proba de 100 de metri liber, iar cealaltă la proba de 200 de metri liber. După performanța senzațională de la Budapesta, sportivul a promis că va face mai multe declarații.

Așadar, pentru prestanța uluitoare la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, David Popovici va fi răsplătit cu 1 milion de lei din partea Guvernului. Mai mult, Administrația Prezidențială a anunțat că îl va decora pe David Popovici cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.