Maria Constanin este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Iubește nebunește și este iubită la rândul ei de nimeni altul decât Robert Stoica. Mai mult decât atât, ne dăm seama de faptul că relația lor merge din ce în ce mai bine pentru că cei doi porumbei deja își doresc să își unească destinele în fața altarului.

Mariajul alături de Marcel Toader a fost un eșec total, iar maria Constantin a ieșit din acea căsătorie cu un gust amar, fiindu-i necear mai mult timp pentru a reuși să își revină complet de pe urma acelei perioade negative din viața ei.

Frumoasa artistă a dat uitării acelui episod nefast din viața ei și acum are speranțe că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Așa se pare, căci Robert Stoica o iubește la nebunie și formează un cuplu foarte solid. Acestea nu este un bărbat cunoscut și, până acum, nu a intrat în lumina reflectoarelor.

Cine este iubitul Mariei Constantin?

Maria Constantin și-a dorit să fie cât mai discretă cu noua sa relație, așa că mult timp și-a țint noul iubit sub anonimat. Chiar dacă relația lor era cât se poate de serioasă, artista a decis că abia acum este momentul potrivit să-l arate fanilor ei din mediul online pe cel alături de care trăiește cea mai poveste de dragoste.

Tinerii îndrăgostiți locuiesc deja împreună de aproximativ un an și se gândesc serios să ajungă în fața altarului. Faptul că Robert Stoica este mai mic decât ea cu trei ani nu reprezintă opiedică pentru ei. Mai mult decât atât, sunt foarte cunoscîtori că au avut ocazia să se găsească unul pe celălalt și să trăiască o iubire ca în povești.

S-a aflat cine este, de fapt, Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin

„Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor. Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin nu își mai dorește ca viața ei privată să fie expusă în spațiul public, așa cum s-a întâmplat în cazul celei de-a doua căsnicii, așa că va avea grijă să fie foarte discretă din acest punct de vedere.