S-a aflat! Cine a obligat-o pe Viorica Dăncilă să candideze la prezidenţiale

foto Facebok Marcel Ciolacu

Au trecut câteva luni de la alegerile prezidenţiale însă puţini ştiu cine a sugerat ca Viorca Dăncilă să candideze pentru postul de preşedinte. Fostul preşedinte executiv social democrat, Eugen Teodorovici susţine că persoana care a propus-o pe Dăncilă este chiar preşedintele interimar, Marcel Ciolacu.

„Să știți că propunerea ca Viorica Dăncilă să fie prezidențiabilul PSD a făcut-o Marcel Ciolacu. A fost primul care a luat cuvântul în CEx, chiar a avut dorința de a fi primul care să vorbească. El a spus că în PSD cutuma spune foarte clar că președintele partidului trebuie să fie prezidențiabilul. A și votat în acea direcție Marcel Ciolacu. Atunci unde este vina Vioricăi Dăncilă că a fost candidat, dacă întregul CEX – cu două voturi împotrivă – a desemnat-o și a votat-o pentru această funcție?”, a spus Teodorovici.

Acesta a mai vorbit şi despre alegerile prezidenţiale şi retragerea sa din funcţiile politice, mai ales în momentul în care a fost obligat, alături de Mihai Fifor, să îşi dea demisia din PSD după eşecul de la alegerile pentru preşedinte.

„Eu în CEX nu mi-am dat demisia și am spus-o foarte clar că nu e corect față de cei care m-au ales la Congres să fac acest lucru. Dacă era CEX-ul cel care mă vota pentru funcția de președinte executiv al PSD, n-aveam niciun fel de problemă să cedez. NU mi-a plăcut modul în care cei de lângă mine, respectiv Viorica Dăncilă și Mihai Fifor au renunțat la funcții. Nu trebuia să renunțe deloc”, a declarat Teodorovici, , pentru PS News.

 

Lasă un răspuns

Dezvăluiri halucinante despre un mare star | Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

Veste șoc! Conturile Primăriei Capitalei ar putea fi blocate

Back to Top